– När känslorna dalar –

Idag har varit en sån dag. Eller det började faktiskt igår. Jag kunde inte sova. Tankarna bara dal. När jag vaknade så var också känslorna ganska lång på barometern. Men sen ljusnade det. Underbara ljus. Vilken lättnad för att sen dala igen.

En massa svängningar idag. Så det har både varit en bra och dålig dag. Men inget går upp mot att sen se sina underbara barn. Då släpper allt. ❤

image

image

0 svar på “– När känslorna dalar –

 1. fiffi säger:

  Känner igen de dagarna.
  Och lilla hjärtat och hans kanin. Så söta barn.
  kram till dig vännen.

  Svara
 2. Diana (La Madre) säger:

  Åh vad mysko, jag har också haft såna dagar sedan helgen ungefär. Känner mig så låg, tänker hela tiden, ler knappt, känner mig förstörd inombords, nedstämt.. jag vet iof vad det beror på men ändå det är jobbigt att må så!! Fasen alltså.

  Hoppas du snart mår bättre. <3

  Svara
 3. Sofie säger:

  Du… jag har haft två USA dagar! Mått skunk och allt som kunnat gå fel, har gått fel. Så tittade jag i kalendern och såklart. Fullmåne! Varenda j****a gång! Säga vad man vill om detta, men det slår aldrig fel för mig.

  Kram!

  Svara
  1. ♥ Sojka ♥ säger:

   Men vad fan det förklarar ju saken!! Vad gör du idag förresten? Ska vi ses med barn?? Jag kanske kunde komma en stund! Då skulle du nog må toppen! 😉 puss

   Svara
    1. ♥ Sojka ♥ säger:

     Hoppas de inte mår för dåligt! Mina mådde ganska bra, värst var väl några dagar men sen var de mest prickiga 🙂 hihi kram och krya på er!

     Svara
 4. Sofie säger:

  Nja, det kunde ha varit bättre tyvärr. Är inskrivna på sjukhuset minst ett dygn nu. Infektion Stackars liten. Har fått lungor röntgade och väntar på att få antibiotika intravenöst. För ett par vattkoppor liksom!

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.