Mitt löfte 2016

Att ta till vara IRL vänner är mitt löfte för i år. Att ta tag i att omgås med de som man har runt omkring sig. Jag saknar egentligen inget i mitt liv och jag känner att jag är i balans i min kropp och mig själv. Men skulle det vara något så är det närvaron av de närmsta vännerna.
2015 har varit ett år som man inte har haft mycket tid förutom att jobba och det slutade med full fokus på familjen.
Nästa år fortsätta med fokusen på familjen såklart men även ta igen kontakten med de fina människor runtomkring oss.
Jag har insett ännu mer vad som verkligen är viktigast i livet och vad jag lever för på denna jord. Nu vill jag fokusera på det resten av livet och det är så f***ing underbart ursäkta språket.

Mitt andra löfte är att försöka så långt det bara går att äta och köpa ekologiskt och jag är så glad att jag kommit till den underbara insikten. Jag njuter av maten på ett helt annat sätt. Så vårt underbara nyår åt vi helt ekologiskt. Ja det var väl dill och såsen som inte var eko annars var allt det.
Detta nyår ska jag alltid komma ihåg. Det var något speciellt och man kom till nya insikter.

image

4 svar på “Mitt löfte 2016

 1. Sofie säger:

  Jag brukar aldrig ha några löften i heller men dom du har nu är ju så jävla bra. Dom löftena borde jag tänka mer på själv.
  Ta hand om dig å din fina familj.
  Kramar ❤️

  Svara
  1. ♥ Sojka ♥ säger:

   Ja eller hur! Jag menar varför välja löften som är en stor utmaning. Varför inte välja något som egentligen inte är så svårt utan något som är en fröjd egentligen och bidrar till något jättebra. Jag har aldrig tänkt något sådant nyårslöfte tidigare. Bara svåra utmaningar. De löftena som man brukar säga är bättre att bara göra en dag tror jag.
   Detsamma! <3
   Kram

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll Up