Men har ni inget bättre för er?!!!

Denna…Eken medan den ännu stod.är nu borta efter mycket kämpande!
Och det var värsta grejen om ett träd. O my good, skaffa er ett liv! Igår föll trädet efter värsta polispådrag. Pga en massa “höns” som kramade träden för dem ville ha kvar det!
Läs om Tv-ekens sista tid med kärlek runt sig! =Pbloglovin

0 svar på “Men har ni inget bättre för er?!!!

 1. Tina - Minnas mamma säger:

  Men det är väl fint att det finns folk som engagerar sig och kämpar för det dom tror på? 🙂 Det tycker jag är en fin egenskap!

  Svara
 2. Västgötskan säger:

  Var trädet ok, tycker jag att de gjorde rätt! (Vet inte vad de som oberoende (!) mätte trädets röta kom fram till men…Om det däremot var dåligt, förstår jag inte riktigt varför människor vill ha kvar det. Farligt för allmänheten ju!

  Svara
 3. Martina säger:

  Jag kan förstå de som kämpat för eken. Engagemanget. Vissa värnar om djur, andra miljö och åter andra hemlösa… jag tycker inte att någon är "dummare" än den andra för det.Lite sorgligt är det ju.Den där eken har stått där i ca 1000 år…ofantligt länge!

  Svara
 4. Framtiden är vår - Ann-Sofie säger:

  Asså för mig är det liksom bara ett träd det handlar om. Men visst allt det där bakom som ni skriver är väl en fin grej annars. 🙂

  Svara
 5. Ewa (mamma till 6 döttrar) säger:

  Ja det där trädet hade gjort sitt!!! Stod mitt i vägen vid en ganska trafikerad väg och jag tycker inte ens det var ett vackert träd..Däremot så var det ju galet gammalt och hade det inte varit fullt av röta hade det säkert fått vara kvar 🙂 Jag blir bara så full i skratt när jag såg hur folk sov över i trädet 🙂 Ja det var ju bra att de hade nåt att göra 🙂 Nu får de väl hitta ett annat träd att hålla fast sig i 🙂

  Svara
 6. Ingiz säger:

  Jag tycker engagemang ska uppmuntras och ALDRIG hånas! För dig är det bara ett träd, för en annan är det bara en katt och för en tredje så är det bara ett barn eller bara en tjej.Vi lever i ett så kallt samhälle/tid att det är värmande att se engagemang oavsett vad det gäller. Alla kan inte lösa världssvälten eller göra cancermedicin.

  Svara
 7. Framtiden är vår - Ann-Sofie säger:

  Ingiz: Jag tycker verkligen inte man kan jämföra ett barn med ett träd eller ett träd med en katt. Jag anser ändå att man kan göra viktigare grejer utan att behöver lösa världssvälten. Men visst, dessa människor kanske inte kan göra mer än att krama ett träd.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll Up