Men ärligt talat!!

Vad är det med min son och öppna fönster! Förr var det ju att stänga alla dörrar osv. Men nu ska han öppna fönstret hela tiden. Och jag upptäcker det först när jag redan nästan är fastfrusen i stolen!!! :S Brrrr…. nu är fönstret stängt igen iaf…

0 svar på “Men ärligt talat!!

 1. seglarfarsan säger:

  Det känns som om din blogg endast är en reklamplats.
  Är det så?
  Vartannat inlägg är antingen en sponsrad utlottning eller “rekommendationer” gällande en produkt…
  Tråkigt, för jag tror du är intressant som person, utan massa dold reklam.
  /Johan

  Svara
  1. ♥ Sojka ♥ säger:

   Roligt att du tror jag är en intressant person men tråkigt att du känner så inför min blogg. Antagligen är du en ny läsare för det är bara i dom senaste inlägget jag tipsar om en del produkter. Nu råkar det vara väldigt mycket nu då jag har en massa grejer i huvudet om saker som jag verkligen vill dela med mig.
   Men jag ska ta till vara din feedback och kanske sprida ut det mer nästa gång jag har lite tips om produkter eller liknande.
   Och för att svara på din fråga Nej det är inte en annonsplats över huvud taget. Har inte fått en krona för inlägget. Men som sagt tråkigt att du känner så och hoppas du hitta något läsbart om mig. Under Etiketter på högersidan längre ner hittar du lite taggar som du kan klicka på för att tex läsa mer om mig #ego” “personligt” eller under kategorin “Familj” finns alla familjeinlägg. 🙂

   Svara
 2. seglarfarsan säger:

  Ok. Tack för svar.
  Hoppas du får en riktigt bra fredag.
  /Johan

  Svara
 3. Martina säger:

  Jag måste bara säga att jag tycker du är så snygg i ditt hår, passar dig såå bra! Har inget med inlägget att göra men ville bara säga det! Ha en fin helg! Kram!

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.