Man död i olycka efter att ha spelat Pokemon!

Ja jag har läst många diskussioner på nätet där många är emot Pokemon för att det kan orsaka olyckor i trafiken. Men precis som att man inte ska smsa när man kör bil eller ännu värre kolla Facebook eller spela andra spelet eller något som gör att man släpper blicken från sin körning. Det är ju faktiskt inte spelets fel utan faktiskt föraren som bryter mot lagar att inte vara uppmärksam i trafiken. Lika illa är det att sätta sig bakom ratten med alkohol i blodet. Det är till och med värre med mobilen. 


Nä om folk skulle börja använda lite sunt förnuft!? Men det är ju ingen nyhet. Verkligen sorgligt så det var en ung kille. Du kan läsa mer om olyckan HÄR<. 

4 svar på “Man död i olycka efter att ha spelat Pokemon!

 1. Lilith - Livet efter Borderline säger:

  Helt rätt. Det är inte spelets fel att folk inte använder sunt förnuft när de spelar. Jag spelar inte själv, jag totalvägrar, men tycker att det är ett bra sätt för folk att komma ut och röra på sig.

  Svara
  1. ♥ Sojka ♥ säger:

   Men precis och det är liksom ingen nyhet att folk inte håller ögonen på vägen!
   Ja jättebra sett. Vi kommer ut mycket mer. Även nu när Isak lärt sig cykla så vill han ut mer. 🙂

   Svara
 2. Sofie - Livet på landet med tre små säger:

  Ursäkta men vad är det för fel på FOLK!?
  Man blir liksom galen, man vet inte vad man ska säga längre. Var är det sunda förnuftet? Var är vanlig hyfs och vanligt vett!
  Jag är livrädd för att köra bil numera, hatar det. Tittar man bak i bakspegeln ibland så ser man hur föraren konstant tittar ner i sin telefon eller vad det nu är som distraherar. Jag brukar försöka inte söka ögonkontakt med alla bilar jag möter men ändå försöka se bilen och föraren, ofta ofta ser man ögon som inte tittar på vägen, inte tittar sig vaket omkring utan som har blicken neråt!
  Nej usch vad jag känner mig gnällig och rädd men jo jag blir rädd. När jag sitter med tre barn i min bil och ser att bilen bakom mig vinglar och inte har ögonen på vägen då blir jag rädd!
  Och det händer och hände långt innan pokemon!

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.