Magiska ögon!

välling

Då avslutas kvällen med kvällsvällingen! Natti natti alla fina läsare! Om era barn drack/dricker välling. Hur långt upp i åldern fick dom dricka välling?

0 svar på “Magiska ögon!

 1. Louise säger:

  Så länge de ville tror mina grabbar var 5 år innan de slutade…det är tryggheten…blir likadant med Izabella det är upp till henne hur länge hon vill dricka välling:-).
  Du lär märka när han ratar det…min systers bonusson slutade dricka välling när han fyllde fyra för någon månad sedan:-).

  Ha en fortsatt bra kväll och sov gott

  Svara
  1. ♥ Sojka ♥ säger:

   Ja då han får dricka sin välling hur länge han vill. Jag kommer aldrig vara den som väljer bort den för honom! 🙂

   Svara
 2. Dessie - Mamma till ett hjärtebarn & en femkilosbebis säger:

  Så länge de vill 🙂 Alicia har dock precis slutat, hon tyckte inte om det mer sa hon och fick ett glas vatten ist 😛 Hon fyllde 4 i februari. Måååååånga som reagerat men vi har menat på att hon dricker inte ur nappflaska och välling är bara nyttigt! Trams att ta bort det från dem om de vill dricka det! :))

  kraam

  Svara
  1. ♥ Sojka ♥ säger:

   Förstår inte varför folk reagerar. Jag drack välling tills jag flyttade hemifrån haha. 🙂 Man behöver ju inte dricka ur nappflaska. 😉 kram

   Svara
 3. Anneli säger:

  Min äldsta son slutade med välling när han var knappt ett år, medan min andra son drack välling till han var fyra. Tycker det är skönt att kunna ge flaskan på morgonen, då jag själv inte är en frukost människa direkt när jag stigit upp. Får se hur det blir med min lila tjej, snart fyra månader.
  Gillar din blogg, har läst ett tag. Själv kommer har jag inte kommit igång så bra med min, sitter oftast med surfplattan och det fungerar inte alltid att blogga från den, sen har vi haft en tuff start vid förlossningen och en del annat.

  Svara
  1. ♥ Sojka ♥ säger:

   Ja men visst är det smidigt på morgonen med välling! På morgonen dricker Isak alltid välling men på kvällen blir det ibland att han inte ber om det. 🙂

   Svara
 4. Cecilia säger:

  Zzzz den där blicken är underbar!
  Lillemannen blev ju 4 nu i April och han får fortfarande välling på morgonen. Dels för att jag själv tycker det är jäkligt smidigt när man ska iväg tidigt på morgonen. Skulle aldrig hinna med en “regelrätt” frulle då.
  Dels för att han själv vill ha OCH när vi är lediga så är varken jag eller Darlingen sugna på frulle direkt när vi stiger upp. Måste ha en balja kaffe och vakna till ordentligt innan frulle-intaget 😉 Då är det oxå smidigt att ge Lillemannen välling då det dröjer ett tag med frullen.
  Kvällsvällingen slutade han med av sig självt. Vet inte riktigt när men, kanske ett halvår sedan?!
  Kram C

  Svara
  1. ♥ Sojka ♥ säger:

   Ja men visst är det smidigt på morgonen med välling! Det håller jag med om. På morgonen dricker Isak alltid välling men på kvällen blir det ibland att han inte ber om det. 🙂 kram

   Svara
 5. Sofie - Mamma till två små säger:

  Bara min Casper som druckit. Hade inga större tankar om det när han börja utan tänkte mer att han får dricka det så länge han vill. Han sluta TVÄRT lite efter ettårs dagen när jag var gravid med lillasyster!
  Var både och kände jag.
  Sakna vällingen när han var sjuk. Den är bra för är både vätska och näring. Men nix han ville inte alls ha…

  Anna har inte druckit ngt sånt alls…

  Svara
  1. ♥ Sojka ♥ säger:

   Ja när dom är sjuka är välling sjukt bra. För Isak dricker alltid välling till frukost och även när han är sjuk. Kan tänka mig att det annars är sjukt jobbigt!

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.