Livet och kärlek – Kan vi inte?

Livet kan ta snabba vändningar! Man ska vara tacksam för det man har. Man vet aldrig hur länge man får ha det man har. Det vet jag. Jag har varit nere på botten och uppe på toppen. Det positiva med botten är att man då vet skillnaden och verkligen hur underbart det är på toppen. Det känner jag tacksamhet för.

Jag önskar jag kunde printa in det i alla andras skallar. För alla tänker inte så. Alla uppskattar inte det dom har.

Ibland är dock livet väldigt orättvist. Jag kan bli så förbannad. Varför är vissa saker som det är och varför händer vissa saker. Jag vill gråta,  jag vill krama. Men det mesta går att kämpa sig igenom eller hur?

Jag känner som sagt sån otrolig tacksamhet över mycket. Men det är också för att jag inte varit på toppen jämnt. Nu vet jag dock inte vart jag befinner mig. Men kan vi inte tillsammans ge varandra styrka? Kan vi peppa varandra? Kan vi inte ge varandra kärlek? Kan vi inte visa våra medmänniskor att vi bryr oss? ♡

ge medmänniskor kärlek

0 svar på “Livet och kärlek – Kan vi inte?

 1. Jeanette säger:

  Känner igen det där så väl. I våras höll det på att gå i kras och jag är så glad att vi tog oss igenom det. Så synd bara att det ska behöva hända nåt och att man nästan ska förlora det man har innan man faktiskt inser att det behöver inte vara grönare på andra sidan. Fick ett uppvaknande då och nu mer än nånsin har vi båda här hemma förstått hur viktigt det är att ta hand om oss.

  Självklart gäller det annat också som man har i ens liv…inte bara i förhållanden:)

  Svara
  1. ♥ Sojka ♥ säger:

   Men gud vad skönt att höra! Ja ingen har det väl perfekt. Jag hoppas också vi tar oss genom våra hinder här. 🙂

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll Up