– Lite update mina kära läsare –

Och så var det snart torsdag. Jag har haft affären öppen i en vecka och det flyter på. Jag känner att jag kommit in i de nya skorna. Funderar på att ta in en praktikant men vet inte när det blir aktuellt. Någon som sen kan bli anställd men än är det för tidigt.

image

Jag har även hunnit med lite naglar och dessa är några favoriter.

image

Jag använder mig av det Svenska märket Req och kunderna är jättenöjda! 🙂 Så himla skoj! Dessutom jättaskoj att jobba med.

Imorgon är ännu en dag att jobba. Jag jobbar nu varje dag alla dagar i veckan. Men det känns så kul. Känns inte ens som att jag vill vara ledig. Ett gott tecken! 🙂 Men visst måste man vara ledig någon gång men nu är jag nystartad så det får man räkna med. Det känns inte som att jobba när man jobbar för sig själv. Kul! 🙂

Imorgon kommer det en del leveranser så det blir en hel del jobb och vet ni, äntligen blir jag med ny mobil. Blir tokig på min telefon då jag missar en massa samtal på det för att det inte ringer och sen står det ett missat/avbrutet samtal. Så snälla smsa om du inte kan nå mig.

Jag valde Samsung S5 (jag har s4 idag) för min man har den och är så nöjd så jag tyckte bara det kändes så onödigt att lägga så mycket pengar för att få den senaste Samsung S6 eller edge. Nä är det något jag lärt mig så är det att vissa saker verkligen är överskattat. För ville jag ha allt senaste. En riktig prylnörd och hemligt förälskad i teknik. Men jag har kommit över det en del. Ha ha jag minns att jag bara kunde gå in på OnOff som det då hette och bara njuta av att kolla på alla teknikprylar hahahahha

0 svar på “– Lite update mina kära läsare –

 1. Louise säger:

  Jag hade gärna kommit in och jobbat men tyvärr vet jag inget om kassasystem och så så en varuuppackare är allt jag skulle vara nytta till och dessutom är jag i helt fel bransch.
  Har semester fram till 2 augusti sen börjar en veckas inskolning för Izabella för hon börjar på ny förskola och jag jobbar i tre veckor innan skolan börjar. Önskar dock att jag hade jobb nu under juli för att få vikariat när de flesta förskolor stänger och barnen har semester är en lögn.
  Lycka till och hoppas att ni hittar den rätte när det väl är dags och ha en fortsatt bra dag.

  Kramar.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.