Kvällen blev ett helvete!

Min kväll igår slutade inte bra alls touhjgn. Det började med lite huvudvärk i slutet på mitt jobbpass och tänkte att jag fick ta huvudvärkstabletter när jag kom hem. Men så långt hann jag inte. Redan i bilen blev det värre och väl hemma efter att ha tagit 2 tabletter mot migrän la jag mig i barnens mörkade sovrum. Men det skulle bli värre. Kunde knappt prata eller gå och det blev värre och värre och jag kämpade med att inte spy upp tabletterna. Efter en och en halvtimme nästan bokstavligen kröp jag upp för att ta 2 till och la en kall handduk över huvudet. Jag minns inte sist jag hade sån smärtsam huvudvärk. Mannen sa att försök sova men jag hade så ont att jag inte ens kunde det.

Det tryckte och gjorde så ont att jag tänkte att snart sprängs mitt huvud eller snart får jag ringa en ambulans. Fruktansvärt var det. Och det tog några timmar innan jag somnade. Jag kom hem vid kl 6 och Isak somnade i soffan och Elias kom in till mig och sa att han ville sova bredvid mig. Skönt att han bestämde sig för att själv komma in och sova för jag hade inte kunnat ta hand om honom. Men har var så duktig och förstod att mamma mådde dåligt. <3

Idag är huvudvärken borta men jag känner mig helt slut. Sov till kl 8. 

Idag ska jag ha med mig migräntabletter till jobb ifall att. Jag har inte haft ett så intensivt anfall på många år och jag brukar alltid lyckas med att stoppa det i tid.

Vågar inte heller träna idag som planerat. Så tar det nog på torsdag istället.

Dock struntade jag i att ta en fika efter lunch igår. Ett steg i rätt riktning. Kanske var det som var triggern ha ha nä skämt och sido.

Jag hann iaf drömma något trevligt. Att mannen min köpt en Audi till mig he he. Men den fick jag inte njuta av idag. ?

Jag måste iaf säga att jag trivs riktigt bra på nya jobbet. Riktigt mysigt ställe och en välfylld Icaaffär. Ja för jag jobbar nu enbart i en Icaaffär. Tänk att det kunde vara så roligt!

8 svar på “Kvällen blev ett helvete!

 1. Inaa Häggström Foose säger:

  Jag som haft migrän sedan 2 års ålder vet hur hemskt det verkligen är. Tur att det gick bort för ibland händer det ju att man känner av den dagen efter också ❤

  Svara
  1. Sojka säger:

   Jag kände bara svagt idag! Men efter den smärtan så känns allt bra! Jag får såna lyckokänslor idag som att jag upplevt döden haha svårt att förklara! Jag känner mig svag i hela kroppen som om jag typ haft influensa. Tog en Ipren imorse men måste gå och köpa Migräntabletter sen för de är slut. Funderar på om jag äntligen skulle ta kontakt med läkare och ha något hemma om det händer igen för de receptfria funkade ju tyvärr inte när det hade gått så långt. Jag har också haft det som liten men minns inte när det började men hade det värsta anfallet i 7:an. Minns det än idag!

   Svara
 2. Sofie säger:

  Ååh fy din stackare. Skönt att du iaf till slut fick lite sömn.
  De e så skönt när barnen själv förstår att även mamma/pappa mår dåligt å e så hjälpsamma.
  Vad roligt att du trivs så bra på jobb. Vart ligger den butiken? ?
  Kramar i massor fina du

  Svara
  1. Sojka säger:

   Ja skönt att de förstår när det väl gäller.
   Butiken ligger i Veberöd. 🙂
   Kramar i massor tillbaka fina!!

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.