Känslan efter att ha gjort högskoleprovet!

Ha ha vet inte hur jag ska beskriva det? Egentligen så är det väl väldigt blandade känslor för jag är in i bomben stolt över mig själv att jag gick och gjorde provet och dessutom som sjuk, ont i halsen, trött, lite huvudvärk. Men jag hade väl förberett mig med Ipren och migräntabletter. Allt för att känna av smärtorna i kroppen så lite som möjligt.

MEN ja det stora bokstäver. Det är ju sjukt svårt och jag hade missat att man endast hade ett provpass i 55 min men det fick jag snabbt lära mig.

Snacka om att det handlar mycket om stresshantering! Det är ju 5 prov som ska skrivas. Asså himla bra att jag ska skriva ett till. Jag känner att alla de som fick bra på första provet måste vara genier ha ha.


Vi fick 3 provpass med matte (eh yes eller vad; I mean no!!!) och 2 provpass med Svenska/Engelska. Jag kände mig verkligen dränkt i matte ha ha. Så med andra ord var det ett av de 3 mattepassen som var ett test.

Så nu ska jag hålla utkik vilket prov det är som ryker bort och jag längtar efter att få resultaten. Eller egentligen så vill jag knappt veta eftersom det är första gången jag skrivit det och det kändes verkligen som att jag gissade på typ 80% av frågorna. Men tanken var ju faktiskt att jag bara skulle få det överstökat för att se hur det gå till och sen göra provet en gång till nästa år. Men ja jag har EB del att plugga tills dess. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll Up