Julshopping och är ni klara med era julklappar!?

me&i kavaj

Jag är inte kan jag säga! Häromdagen var jag och shoppade på Emporia med syster Lollo. Det var så otroligt mysigt och syrran är sån som man bara kan va med och bara vara. Så skönt det är. Det har blivit lite julshopping för mig men inte så mycket som önskat. Varje år tänker jag att jag ska vara i tid men varje år är jag alltid ute lille julafton för att köpa det där sista som inte blivit av.

Hur gör ni? Blir det mycket shopping över nätet? Nu är det inte långt kvar så man vill ju inte riskera att inte få det innan julafton men flera företag har ju vissa garantier för att det ska komma innan julafton. Har ni kanske tips på såna företag? Kanske kan man ta något där. Ja det är inte så att det blir lättare med åren att hitta dom rätta klapparna.

På bilden har jag min nya härliga kavaj från me&i som faktiskt är i mjukis. Men man ser ändå uppklädd ut. Det är något jag gillar med me&i. Och eftersom jag är ambassadör så har jag lyckan att få hem kläder från dom. Den finns även på rea nu så varför inte passa på. Du hittar den HÄR.

0 svar på “Julshopping och är ni klara med era julklappar!?

 1. Maria säger:

  Tog en dag där jag åkte in till stan och köpte de sista julklapparna. En del till barnen hade jag beställt innan då jag fick en rabattkod till lek mer. Så skönt att vara klar då jag brukar springa runt i sista minuten

  Svara
 2. Sofie - Livet på landet med två små! säger:

  Här är det samma visa varje år. Sambon säger: i år köper vi inga klappar.
  jag fixar lite ändå i smyg till min familj. Sen dagen eller dagarna innan julafton DÅ ska han köpa och fixa, haha.. jag som hatar att handla när alla andra handlar…

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll Up