Jag stalkar Fnulan!

Ja som den första i rad så är det ju Fnulan jag stalkar. Mer om min nya uppgift kan du läsa här.<– Fnulan är nu en del av Bloggfamiljen. Dem anordnar också tjejkvällar runt om i Sverige och nästa är på torsdag och jag är så ledsen att jag inte kan gå! Men det kommer fler tillfällen.

I Augusti har jag känt Fnulan i 1 år. Vad fan, när jag tänker på det så sjukt tiden går! Galet! Och hur det gick till tänkte jag berätta nu. Jo då jag blev ihopparad med henne då det var min första resa helt ensam och det var mitt första bloggevent och det var ju till Mammabloggkryssningen som jag skulle till med Fnulan som också heter Malin om ni inte redan visste det. 🙂

När vi träffades var det som vi redan kände varandra. Detta var ett nytt steg för bloggandet. Ja inte bara att lära känna underbart fina Fnulan utan också hela bloggvärlden som var en helt ny värld för mig. Psst.. jag på Mammabloggkryssningen i år med!

Bloggar du? Gör du inte det så börja! Sen gör du som jag, bokar upp dig på någon träff. Är du helt ensam, kontakta arrangören och fråga om dem vet någon du kan bli ihopparad med på resan och/eller på plats. Sen brukar arrangörerna lägga upp en länklista på sina sidor på dem bokade så det är bara välja och vraka och besöka och lära känna ett tag innan. Hur skoj som helst!

Ja det var lite bakgrundskoll men det kommer mer! Och gör nu mig en tjänst nu. Gå in hos >Fnulan< och hälsa på och ge henne några extra kramar för hon har så mycket nu! För att kommentera på bloggen måste du bli medlem men det är väldigt enkelt om du inte redan är det.

0 svar på “Jag stalkar Fnulan!

 1. soffie säger:

  jag följde Fnulan jättelänge men sen va man tvungen att få nån lösen å jag har provat flera gånger men det funkade inte kan du be Fnulan att maila mej på min hemmail den är sbroberg@bredband.net du behöver inte be henne om du ej vill men jag gillade verkligen hennes blogg å det är trist att inte kunna kommentera längre, hälsa till henne om du vill, må så gott

  Svara
  1. Sojka framtid säger:

   @soffie, Har du mejlat till info@wioliv.se ?
   Förstår att det är trist, man vill ju kunna kommentera. Men mejla dit men hör av dig om det inte funkar så kan jag säga till henne!

   Svara
 2. Alfva säger:

  Ska du åka på kryssningen i år också eller hur ser det ut för dig? Ser ju nu att ni ska på semester ni också. Underbart!! Här är det bara 13 dagar kvar nu, jag kan tänka mig att åka imorgon.. 😉
  Kram

  Svara
 3. trust me darling säger:

  å fnulan <3
  denna bloggvärld är faktiskt rätt så go, man får "träffa" så mycket spännande folk och några blir verkligen vänner för livet. Har verkligen fått stöd av många under min down period. =)

  ha en bra kväll…hmm /natt ^^
  kram

  Svara
 4. cecce säger:

  Hon är fin – Fnulan! Liksom du! Är så glad jag känner er båda!

  Puss och kram

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll Up