– Jag har startat ett nytt företag till –

Kaos och mycket att göra är ju bara förnamnet! Men kul! Att vara igång så mycket. Men med bokade tider hit och dit som ändras och har sig och jag kan inte påverka så mycket. Utan bita i läppen, få det överstökat och gå vidare.

Som jag sa tidigare så skulle vi skriva kontrakt idag. Allt är inte riktigt klart, så klart som det är med nytt företag men kontraktet är påskrivet och jag kan nu avslöja att jag är ägare av en livsmedelsbutik. En tidigare gammal Ica som sen är nergången som vi ska rusta upp och få på ordentliga fötter igen! 🙂 Jag älskar nya projekt och jag har mer på gång men en sak i taget! Det är något jag lärt mig av på vägen som entreprenör och företagare.

Klart jag ska dela med mig lite här. Eller vad tycker ni? Nyfikna? 🙂

 mataffär

0 svar på “– Jag har startat ett nytt företag till –

 1. Fiffi säger:

  Vad kul och framför allt spännande. Jag blir faktiskt lite avis. Skulle så gärna vilja starta något spännande, men vad. Ja, jag har en massa högskolepoäng och examen. Förskollärare, lärare och specialpedagog. Var lite inne på handledning och handledningssamtal då det ingår i min utbildning. Men jag saknar erfarenheten av entreprenörskap.
  Men gud så spännande.

  Svara
  1. ♥ Sojka ♥ säger:

   Ja man ska bara se till att våga och att bara göra det. Allt löser sig själv och man ska inte vara rädd för att göra fel för det är då man lär sig 🙂

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll Up