Jag blir snart som ny…

Igår var jag hos Sebban som fixade mitt hår. Hon fick mig nästan till att bli övertalad till riktiga dreads men vi får se om och när det blir av i så fall. Men jag blev riktigt nöjd denna gången. Förra gången var jag inte helt nöjd. Nu måste jag bara fixa utväxten speciellt i luggen. Det andra syns knappt.

Igår var det ju också första mello-kvällen. Ja du har väl inte missat tävlingen du kan läsa mer om HÄR. Såg du melodifestivalen igår. Jag brukar mest kolla på finalen men det handlar nog mycket av att jag glömmer bort att det är. Ha ha ja på något sätt så missar jag det hela. 😀 Jag kunde gissa att Yohio skulle gå vidare men fan inte den andra bruden. Jag fattar liksom inte. Är det jag som är så trög som tyckte det var den mest tråkiga låten. Kanske skönt när man ska varva ner och meditera kanske.

Nu har man fått smak på det. Nästa helg ska jag upp till Stockholm och festa med redaktionen på Allt för föräldrar woop woop!

0 svar på “Jag blir snart som ny…

 1. Tommy säger:

  Åh tack själv underbara du!

  Helt fantastiska barn .. Så söta! 🙂

  Denna gången blir han bara borta till tisdag natt, men jag hade önskat att han kunde vara hemma hela tiden just nu.

  KRAM

  Svara
  1. ♥ Sojka ♥ säger:

   Åh Totten! 🙂

   Tack för idag! Det kommer bli kanon! Ser så fram emot resultatet. Du var en riktigt duktig lekfarbror till barnen. Dom gillade dig!

   Förstår att du saknar gubben din. Hur länge skulle han vara borta? Usch, jag vet inte om jag själv klarat mig borta från min gubbe en längre tid! <3

   Kram och det är jag som ska tacka!!

   Svara
  1. ♥ Sojka ♥ säger:

   hahaha jag jag vet inte heller varför jag tittar men jag har väl några inre drömmar om mellon eller nått hahaha

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.