Jag bjuder verkligen på mig själv! Ni kommer bli chockade! 10 år genom tiderna…

Collage genom tiderna! Idag fyller jag 30 år! Så jag tänkte bjuda på mig lite själv. Här kommer bilder på mig som sträcker sig 10 år tillbaka. Och det är väl från 20 års ålder man började ändras som mest. När jag flyttade hemifrån var det en tuff tid då det var en blandning av att mamma kastade ut mig och jag stack hemifrån. Men det är en annan historia som jag kanske kan dela en annan gång.

Första collaget är från 2005 och varför jag lägger upp det först är för att då bytte jag mitt mörker mot ljusare. Även om mitt liv i sig inte blev ljusare men det ser ni på nästa collage vad jag menar. Det var en tuff tid att växa upp och att hitta sig själv i vuxenvärlden.

2005 collage

Nedan bild är från 2003 har jag för mig. För den där katten skaffade jag mig när jag flyttade till egen lägenhet. Efter att jag stack hemifrån 2002 så flyttade jag hem till en pojkvän och efter det till egen lägenhet så fort jag hittade en. Jag tror att efter 2003 så började förändringarna hos mig.

2003 collage

Nedan kommer en väldigt rolig tid. År 2006 var ett gladare år. Jag var positiv, förbi min depression. Japp jag hade sån ja och allt festande och trams var över. Jag hittade en bättre balans i mig själv. Min självkänsla var på topp!

2006 collage

2007 kommer vi till i nästa collage här under. Det var också en härligt rolig tid. Tufft på jobbfronten då jag började jobba på sämsta villkor och sämsta rundor på Citymail men vilken kropp man hade. Men rökte gjorde jag ändå ha ha. Testade en dag som modell och ingen tycker typ det ser ut som jag idag. Ehh… för att jag inte är snygg längre eller? 😉 Jag levde loppan och en hel del festande men på en ganska normal nivå.

2007 collage

Nedan är lite bilder som sträcker sig från 2008-2010. Jag slutar tack och lov på Citymail och börjar på jobbet jag har idag. 2009 köper jag och M en lägenhet och 2010 blir jag på smällen. Mycket som händer!

Jag förlorar min mamma 2009 och både innan och efter dör flera av nära i familjen. ♥

Jag testar lite mer modellande. Det är också i början på 2010 jag startar bloggen Sojkas Framtid som också då hette Futurum nobis est, vilket betyder Framtiden är vår som senare blev Sojkas Framtid.

2008 - 2010 kollage

Nedan kommer bilder från 2011-2012. Som ni märker testar jag mycket olika frisyrer och färger genom tiderna men jag gillar ständig förändring. Jag går ner i vikt efter graviditeten med första barnet och lyckas gå ner och väga mindre än min startvikt innan min första graviditet. Håret blir också kortare och kortare och blondare och blondare.

2011-20012 collage

Nu är också året 2013 och det är detta året. Jag får mitt andra barn i Mars och jag har fortfarande inte gått ner alla kilo. Men tog ju ändå 1-2 år innan jag verkligen blev av med det sista efter första barnet och liksom stegrade i träningen. Dock började kakätandet igen och okontrollen på vad jag åt redan Mars 2012 då jag började jobba igen efter mammaledigheten.

2013 är också året vi flyttar från Malmö till en by utanför. Jag är mammaledig, startar företag mot slutet av året. Jag får också veta att kontoret jag jobbar på ska läggas ner och jag får erbjudande att jobba i Köpenhamn istället vilket jag tackar nej till pga pendlingstider och att jag då får för lite tid med barnen plus att dagiset hinner stänga innan jag kommer hem och där fanns ingen luft för kompromiss. Det gör ont i hjärtat då jag varit där i strax 6 år i februari. Men jag vill inte ha ett fulltidsjobb och så mycket pendling då jag också startat företag så någon som läser detta som vill anställa mig säg gärna till! Efter min mammaledighet så blir jag uppsagd så än finns det tid. Jag har egentligen inga tankar på att börja jobba tidigare än Augusti 2014 men med rätt erbjudande så kan man alltid ändra på det. 😉

2013 collage

Och idag ser jag ut så här. Har dock hunnit få utväxt som ska fixas om en vecka. 🙂

wpid-IMG_20130903_115724.jpg

Puss och kram på er och nu vet ni lite mer om mig! 

Hoppas det var lika kul läsning för er som det var för mig att resa tillbaka i tiden. 😀

0 svar på “Jag bjuder verkligen på mig själv! Ni kommer bli chockade! 10 år genom tiderna…

 1. Charlie säger:

  Detta var ett dunder inlägg tack att du delade med dig av de! Awesome att du hade ngn goth period, skulle jag aldrig tro

  Svara
 2. Popprinsessan säger:

  Wow så många olika stilar! Och på vissa bilder kan jag knappt se att det är du! Kul att du testat lite olika frisyrer!
  Kram och grattis här också. Festa på ordentligt!

  Svara
 3. Jenny säger:

  Först och främst grattis på Din dag ! Häftigt med alla förändringar. Du har ett mycket fint ansikte 🙂

  Svara
 4. Jenny säger:

  🙂 minns ditt svarta hår och svarta kläder med ett nithalsband till.
  Det var så du såg ut när vi blev vänner i gymnasiet 🙂
  Fin är du på alla bilderna. Det är kul att se förändringarna så här 🙂
  Har en del bilder på mig själv med färgat hår och ring i näsan 🙂 haha ja som man sett ut 🙂
  Minns också när min mamma skulle raka min nacke när jag hade uppklippt nacke och rakade för långt så jag blev typ snaggad med lugg 🙂 det kan man skratta åt nu men det var inte roligt när man var 16 år och gick på värnhemsslolan 🙂

  Svara
 5. Louise säger:

  Grattis på födelsedagen. Kul att läsa om din förändring :-).
  Ha en jättebra kväll och dag.

  Svara
 6. Ida säger:

  Ett sent grattis på födelsedagen! Va kul att se alla dina stilar =)

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll Up