Jag är med Samsung Galaxy s4+

image

Åh äntligen en ny mobil! Min gamla var knapp användbar och jag är sjukt beroende av mobilen i mitt arbete. Lätt att föra anteckningar om grejer att blogga om och ta bilder och att blogga eller förbereda inlägg. Jag föredrar ju att blogga från en dator men det underlättar ju och man kan ju alltid lägga till en bild i efterhand som man tagit med systemkameran.

Tillsammans med mobilen så fick jag ett skal till lite bättre pris. Förstår att jag är en jobbig kund som alltid har så mycket att säga men denna gången hade jag rätt. Jag vet inte hur många gånger jag blivit blåst eller att folk försökt blåsa mig men är så trött på det. Men nu hittade jag en vettig tjej som jag tror på.

Lizette från Elgiganten Lund. Kommer återkomma där för att få fortsatt hjälp. Och Telenor kommer jag nog avsluta när abonnemanget går ut för jag tycker dom är blåsare. Så bevisar dom inget annat så är det by by med dom. Jag har aldrig hört så mycket skit som jag hört om dom och i slutenden så kommer dom förlora på det. Oseriösa säljare, olika svar när man ringer och oärlighet är bara några ord om som.

image

image

Jag märker redan att det är bättre bilder är s3:an. För jag upplevde att man inte kunde zooma in och ta en bra bild utan dom blev alltid väldigt suddiga. Men här zoomade jag in fullt på Isak och det blev ändå rätt bra.

image

0 svar på “Jag är med Samsung Galaxy s4+

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.