Inte pressa sina barn

Bild lånad från Aftonbladet.

Jag läste Daniel Pernikliski krönika i Aftonbladet här<—. Jag tycker det är ett bra sett. Men det kommer nog vara svårt att göra rätt när man väl kommer dit! Jag funderar tillbaka hur mina egna föräldrar gjorde och vill försöka göra rätt med Isak.


Jag tyckte mina föräldrar var lite för slappa när det var aktiviteter. Jag vet jag gick väldigt kort på många men då kanske man ska försöka som Daniel gör. Man måste uppmuntra och man måste lägga lite energi som förälder. Följa med på träningen. Kolla matcher osv. Tyvärr så tror jag inte mina föräldrar hade gjort det om jag hade haft någon match.
Men så lång kom jag inte. 🙂 Hur gör ni med era barn? Pressar, stressar? Curling? Mitt emellan? Lie back och tar det som det kommer?
Glöm inte omröstningen uppe till höger! 🙂bloglovin

0 svar på “Inte pressa sina barn

  1. weronica säger:

    Jag tycker det är jättesvårt med aktiviteter o så.. Jag var själv inte en som gillade att typ lira fotboll eller gå på gymnastik.. Men Elin har gått på barngympa sen hon var 2år och nu går hon på kids aerobic o tycker det är kul.. jag är inte med på träningen för det vill hon inte., men hade hon velat hade jag mer än gärna suttit och tittat,, Får dom ngt intresse tror jag det gäller att uppmuntra barnen o som du skriver följa med på träning o match.. O man behöver kanske puscha lite extra ibland för det är ju faktiskt inte roligt jämt 🙂

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll Up