Inte haft sån migrän sen högstadiet

Igår kväll hade jag planer på att blogga men det hände något obehagligt. Jag fick ett riktigt räligt migränanfall och jag fattade inte först vad som höll på att hända. Att det börjar med synen och sen huvudvärk vet man ju att det kan göra men har inte gjort för mig sen jag gick i högstadiet och fick ett riktigt stort migränanfall i skolan.

Det var igår. Jag skulle titta på Let’s dance när jag tyckte att jag blev bländad av tv:n. Jag funderade på om det var inställningar från tv:n något med ljuset för jag kunde inte se allt på tv:n. Ni vet när man tittat i solen och sen tittar på något annat så ser du inte för det lyser fläckar i vägen. Så var det för mig och jag fattade inte vad som höll på att hända.  Samt så rörde det sig flimmer längst till höger på ögat. Som om det speglade sig i glasögonens kant. Men när jag tog av mig glasögonen så var där fortfarande flimmer. Jag kunde inte riktigt surfa på mobilen. Det var liksom störigt när färgerna rörde sig i höger synfält.
Men jag lyckades googla runt och hittade både info om ögonmigrän utan värk och om vanlig migrän. Fast jag kände ju ingen huvudvärk. Men ja lite konstigt började det ju att kännas och pang!!! Så kom huvudvärken! Och ja det var visst ett migränanfall.
Jag hade bara ipren och Alvedon hemma så tog båda, smörjde in nacken med heat lotion för att avleda lite smärta och sen var det bara att försöka sova innan det blev ännu värre och jag
inte hade något starkare hemma.

Jag tror det är någon spänning från träningen som gjort det. För det kommer ursprungligen från värken i nacken. Så måste verkligen tänka ut vilka övningar jag kanske ska ta det lugnt med så det inte blir värre. För jag har haft värken i rygg/nacke ett tag.

Nä nu ska jag släppa tanken och dricka mitt kaffe och gå och träna.

2 svar på “Inte haft sån migrän sen högstadiet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll Up