Idag är jag tacksam för…

 • Alla friska dagar jag och min familj får ha. Nu när man är sjuk så känner man sig så otroligt tacksam för att man ändå inte är det så ofta och tänker på dem som inte har det lika bra.
 • För att jag faktiskt har ett arbete att gå till nu efter mammaledigheten.
 • För mina kolleger som jag fått lära känna på nytt när jag kommit tillbaka och att dem välkomnar mig så bra.
 • För att det går bra för Isak på dagis.
 • För att jag startat denna lista och det kommer spridas en massa positiv energi bland bloggarna! 🙂

Tacksamhetslistan!

En lista som jag kommer göra om söndagar för att visa min tacksamhet. Söndagar brukar ju kallas för söndagsångest av en anledning och jag vill vända på detta till en Tacksamhetsdag. Är det inte bättre att vi tänker efter vad vi är tacksamma för och skriver en lista varje söndag för att få mer positiv energi inför den nya veckan?

Jag är inte religiös eller så men tror ändå bönor av olika slag har en positiv verkan på oss människor. Jag känner själv inte att jag kan säga saker högt för mig själv och att bara tänka positiva tankar räcker inte alltid för att det verkligen ska verka tycker jag. Men kan jag skriva ner det som jag är tacksam för så känns det genast bättre och jag ser svart på vitt att jag verkligen har mycket att vara glad och tacksam för. 🙂

(Själv så skrev jag ju måndagslistan ibland som Jennyn startade och där fick jag ju min första inspiration till såna här listor)

Om du själv hakar på och gör en tacksamhetslista idag så skriv länken till din blogg här så länkar jag till dig i ett inlägg lite senare idag.

Kul att läsa andras listor och se vad ni är tacksamma för och kanske kommer man då på ännu mer att vara tacksam över! ♥

Spread the love”

0 svar på “Idag är jag tacksam för…

 1. Fiffi säger:

  Hoppas att du inte ligger jättesjuk nu! Tänkte bara kolla hur det går med dietandet? Och träningen? Länge sen du skrev om det nu, men det är väl lite så I guess.. Ibland är man ju verkligen inne i det och kan skriva hur mkt som helst om just det och sen blir det lite mindre inlägg..
  Kramis

  Svara
 2. Elisabeth McCann säger:

  Hoppas du känner dig lite friskare idag 🙂 Det är trist att ligga sjuk. Vilken bra idé av dig att skriva en tacksamhetslista! Vi är nog dåliga på att vara glada över vad vi har. Jag inspirerades till en egen lista här: http://nummernio.blogspot.se/

  Ha en skön Söndag!
  Elisabeth McCAnn

  Svara
 3. LILITH - Borderline & mamma säger:

  Positiva tankar föder mer positiva tankar och känslor. Jag brukar göra en tacksamhetslista dagligen för att lägga fokus på det som är bra istället för att haka upp mig på det som är mindre bra och låta de tankarna dra ner mig.

  Svara
 4. Angelica säger:

  Min helg har varit toppen, lugn och skön. Skönt när man har vissa helger då man inte planerar upp massor, utan tar dagarna som dom kommer. Haft en trevlig helg?

  Svara
 5. neli säger:

  va tråkigt att vara sjuk =( du får krya på dig =)
  jo tack, min helg har varit bara bra.. så himla synd bara att det går så snabbt =(
  kramen

  Svara
 6. kenneth säger:

  Hej!

  Jag såg att du vid något tillfälle har skrivit om Buzzador på din blogg. Jag studerar marknadsföring och skriver ett examensarbete om buzz marknadsföring. Till detta vill jag gärna komma i kontakt med buzzadorer och höra om deras åsikter och erfarenheter om att buzza.

  Jag skulle därför uppskatta om du ville ta dig tid att svara på en enkät som finns på http://www.webropolsurveys.com/S/67675E2EE3E5ABC3.par

  Tack!
  Kenneth

  Svara
  1. Sojka framtid säger:

   @kenneth, Hej!
   Vilket intressant arbete men tyvärr har jag inte den tiden över.
   Lycka till med ditt arbete!
   Mvh Ann-Sofie

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll Up