Huvudvärk, fint väder och renovering!

Ja lite uppdatering igen. Har haft sjuk huvudvärk i ca en vecka och har tagit migräntabletter, druckit en massa vatten, tagit kortisonspray och senast fom i torsdagskväll började jag med vanlig nässpray efter rådfrågan på vårdcentralen via telefon. Och huvudvärken har blivit försvagad och kan försvinna korta stunder med hjälp av migräntabletterna nu så det är ju framsteg men jag är fortfarande inte som jag ska. Vaknade upp och hade huvudvärk idag men idag ska jag försöka att inte ta några tabletter och se om jag klarar mig utan. Jag är också helt stel i nacken när jag vaknar. Så min gissning nu så här i efterhand är att det kanske är något virus. 

Men jag har ändå fått njuta av helgen och så var jag med M:s jobbs sommarfest och det var kul att träffa hans kollegor och se hur det såg ut på hans arbetsplats. Vi grillade och spelade brännboll och det är ju verkligen säkra kort och kul!

Igår träffade vi även söta syster Katta och mös i Malmö. Det är ju så galet fint väder! Man måste ju passa på att njuta när det är så fint. Dock blir det att vara hemma idag och bli klar med städningen. Verkligen kaos här hemma då vi börjat typ renovera lite.

4 svar på “Huvudvärk, fint väder och renovering!

  1. ♥ Sojka ♥ säger:

   Tack för tipset! Har aldrig varit hos en naprapat och funderar på att man kanske skulle gå av många anledningar. De verkar kunna hjälpa mot mycket! 🙂

   Svara
 1. Znogge säger:

  Huvudvärk i kombination med stelhet i nacken är något som man bör kolla upp.

  Krya på dig!

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll Up