Heab byggställningar vägrar förhandlingar!

Är så less på Heab byggställningar! Ytterliggare möten med facket och arbetsgivare och det Heab bara smutskastar min man! Nu är det helt plötsligt synd om Jimmy! Vad fan!

Jag har skrivit om detta och skriver om det igen. Så här skrev jag 5 Februari när jag var toppbloggare på finest.se.

***

”Ni muslimer kommer hit och trycker ner tjejer!”

Media idag! Nu finns artikeln på Sydsvenskans sida<. Jag är så arg att han ska ha behövt stå ut som han gjort. Min älskling är stark och han stod ut i många år. Men man är väl människa. Sånt påverkar en mer än man tror.

Det “roliga” att att jag också ser en artikel< om att facket ska ta tag i rasismen. Vad har dem gjort för min sambo än så länge? Inget. Jag hoppas verkligen det händer något nu och att dem står för sitt ord. Är det inte meningen att facket ska backa den anställda till 100%. Några på facket sa till och med till min sambo att det är nog bättre han lägger ner detta.

Men läser man så fattar man att detta är inget som borde tystas! Murtada Al Hamede är den första som vågat göra något på åt saken!

Jag ska köpa tidningen idag och se vad där står och är där mer bilder så lägger jag upp det. Kortet ska jag minsann visa er! Vi har ju såklart kvar det.

Chefen skriver så här i efterhand<. Hur fan kan man inte känna till det och är inte en tuff jargong på arbetsplatsen samma sak som att där finns rasism på arbetsplatsen där Jimmy säger att han trodde dem inte hade. Samtidigt börjar han med att han trodde att jargongen var borta? Det är han själv som skapade Club Kadaffi kortet och temat. Han är en del av jargongen!

Fy fan!

6 Februari skriver jag mer och så här!

Igår skrev Sydsvenskan om det! Och jag skrev om det “Ni muslimer trycker ner kvinnor“.

Det är viktigt att detta sprids och upplyses! Bloggar ni om detta så berätta för mig här så länkar jag till er!

Vill ni se hur Gaddafi kortet ser ut? Här kommer det.

Murtada Al Hamede som också kallas M i min blogg fick denna härliga inbjudan från sitt jobb! Chefen Jimmy tyckte detta skulle vara en skojig grej. Som ni se så är det på Heab byggställningar som detta sker på.

Det tråkiga är att det kom med så lite i artikeln. Det är inte fråga om muslim eller inte. Det var media som drog fram just det ordet. Det handlar om alla med utlänsk bakgrund som får ta emot allt möjligt skit på arbetsplatsen!

Det är sanningen bakom artikeln!

Jag bor ihop med Murtada Al Hamede och jag vittnar om alla de gånger han kommit hem från jobb och berättat dessa otroligt sjuka händelser som hänt på arbetsplatsen. Där dem helt öppet behandlar vissa som skit! Vi försöker leva ett så kallat Svensson liv där vill vill försörja oss på ett bra sätt och så möts man av sånt!

___

Idag skriver jag…

Fy fan för Heab byggställningar vad dem har förstört. Detta har tagit så mycket energi och varför inte bara erkänna att man behandlat M fel och gör upp på något sätt. Nu får han inte ens jobba under sommaren men han får inte jobba någon annanstans heller. Va? Vad ska vi leva på då liksom!! Dem gör allt för att jävlas nu och nu säger Jimmy att det är han som är kränkt! Och förhandlingar går dem inte med på så det går upp till högra distans men nu står vi här och stampar. Jag är stolt över M att han står på sig. Jag tycker det är sjukt att det snackas om ett samhälle där anställda är skyddade men arbetsgivare verkar kunna göra som dem vill!

***

0 svar på “Heab byggställningar vägrar förhandlingar!

 1. Vivi säger:

  Man blir ju ledsen över hur sådant här kan förekomma i dagens Sverige, visst att alla kan göra fel och misstag , men då får man ju stå för dem. Starkt att han orkar kämpa som han gör, tyvärr vet jag själv allt för väl hur facken ibland inteorkar ta tag i saker. Håller alla tummar!
  Kram !

  Svara
 2. charlie säger:

  jo da men han får lära sig inte alls svårt! DU skall veta hur kass jag egentligen är med matlagning, men lärt mig med resans gång.

  okej hur kmr dt sig att du är tillbaka på godis spåret? E dt ngt som har triggat igång dt? Du vet att du alltid kan prata med mig om sådant

  Svara
 3. Jenny säger:

  Tycker tidningarna är fega som fan som inte tar upp dem riktiga frågorna,att media verkar bara intressera sig för rasism mot islam är skamligt för rasism i sverige ligger på så djupa nivåer -före och efter islam!! All ära till Mimo o dig som vågar stå upp för det som är rätt!! Och den där Jimmy, hur hade han känt om man tryckt plastkort me hans bild bredvid Breijvik…skoj?

  Svara
 4. LillaGrodandesign säger:

  Fruktansvärt skamligt! Hoppas verkligen att det löser sig för er på allra bästa sätt. Förstår att det här tar kraft & ork från er….

  Svara
 5. ZtorZillen säger:

  Nu har jag ju bara läst ditt inlägg här…och inte artiklarna..men jag blir f*n asförbannad! Är det sant? Är det ett skämt? Det här får ju bara inte hända! sen måste jag bara säga att han (Murtada) är en hjälte! “För mig väcker detta lika mycket obehag som om man bjöd in till fest på ”Club Hitler”, säger Murtada Al Hamede.” Håller helt med honom. Det är ju f*n i mig sjukt…seriöst..blir så upprörd att jag måste gå ut…eller något…fy fnn!!!

  Svara
  1. Sojka framtid säger:

   @ZtorZillen, Fan vad bra! Tycker också det är viktigt att sprida det! Har du tips på hur jag mer kan sprida det så säg till! Jag är så tacksam för folk som visar att dem bryr sig och tar detta på allvar! 🙂

   Svara
 6. Linda Olsson säger:

  Helt otroligt att det kan va såhär! Fy fan rent ut sagt!

  Sv, Tack fina du! 🙂
  Men guuud vilken ära! Klart jag vill det!! 😀

  KRAM!

  Svara
 7. Micke säger:

  Blir lika förbannad nu som när jag läste det första gången..och nu har de gått ännu längre 👿

  Arbetsgivare idag gör som de vill tycks det…de styrande vill väl ha det så…för jävligt. 👿

  Svara
 8. Zana hussan säger:

  Hej, det är bra att ni vågar stå på er! det är endast då förbättring kan ske. (vET INTE VARFÖR DET ÄR MED CAPS)

  Svara
 9. we will never walk alone säger:

  Helt sjukt!!
  Alltså, är inte så insatt, men vart bor ni?
  Min man har ju en egen ställningsfirma, svea byggställningar, och han söker personal. Är din man intresserad får han höra av sig.

  Svara
 10. Fröken M säger:

  jag vet inte ens vad jag ska säga – det där är sååå fel !?
  Kram !!

  Ps, jag gästbloggar gärna, men jag måste komma på något vettigt att blogga om först bara 😉

  Svara
 11. Charlie säger:

  Alltså du kan få dt i dgrna 🙂 ska du publicera dt i juni? Va vill du ja skall skriva da? Aldrig gjort detta innan 😛

  Svara
 12. A säger:

  Det är sjukt. Muslimer har blivit som något skällsord “ni muslimer” “ni kristna”.
  Kränkningar på arbetsplatser ska inte accepteras.

  Svara
  1. Sojka framtid säger:

   @A, Tack för stödet!! Jag tycker också det är så sjukt!
   Ännu sjukare att hans chef nu vänder på det och att det är synd om honom!! What??

   Svara
 13. Nina säger:

  Verkligen sjukt! Jag hade aldrig kunnat tro att något sådant faktiskt händer på en arbetsplats! Herregud! Hoppas att det löser sig snart!

  Svara
 14. Elisabeth McCann säger:

  Men vad arg man blir på sånt! Den här striden ska han inte lägga ner. Det handlar ju om hans arbetsmiljö. Utsätts man för såna saker på jobbet ska facket ställa upp!

  Svara
 15. Mia säger:

  Fy farao kan knappt förstå hur ni känner det i allt detta, vilken vanmakt när helt plötsligt de som ska stödja en inte finns där, var tog rättvisetänket vägen egentligen???? skicka hit den där chefen så ska jag trycka in ord i hövvet på han så han fattar läget (om det inte är tjockt av annat jocks därinne som det ju verkar) 🙁

  stå på er och sprid så mycket det går, jag ska också lägga upp på min blogg

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll Up