– Ge ditt barn läslust –

image

Jag vill tipsa om Barnens bokklubb. När jag var liten så var jag själv med i en bokklubb och det var så himla kul att få en ny bok då och då. HÄR kan du dessutom få ett bokpaket helt gratis! Det enda du betalar är 39:- i frakt.

Visste du att en 17-åring som kommer från ett läsande hem har ett ordförråd på 50-70 00 ord medan en som inte gör det bara har 15-17 000! Hjälp jag trodde inte det var så stor skillnad. Jag har börjat läsa för mina barn igen. Ett tag tappade de intresset men inser att det också är upp till mig som förälder att ta upp det här med läsning! Att läsa böcker utvecklar barns fantasi, inlevelseförmåga och självkänsla. Och vem vill inte medverka till det?

Läser ni för era barn?
För mig är det lite svårt att hitta något som passar båda barnen. Elias vill mest bara bläddra så jag försöker fokusera på Isak. Han har blivit så intresserad av bokstäver och om ett år börjar han skola så nu har jag lovat mig att bli en duktig förälder som läser gör mina barn. 🙂

Korta om Barnens Bokklubb:
Barnens Bokklubb är för barns läsning vad den färdiga matkassen är för vardagspusslet – helt ovärderlig! Våra barnboksproffs väljer ut pärlorna bland alla barnböcker! Visste du att det ges ut närmare 2 000 barn- och ungdomsböcker i Sverige? Varje år! Det är här Barnens Bokklubb kommer in i bilden och gör skillnad för alla sina medlemmar. Du som förälder kan bara luta dig tillbaka och njuta av våra utvalda böcker tillsammans med ditt barn.

0 svar på “– Ge ditt barn läslust –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll Up