Går upp fast jag ska ner

Ja just det. Vågen sa idag 71,9 kg. Förra utmaningen slutade på 71,6 kg och när jag började den nya utmaningen så sa vågen 71,8 kg och nu ytterligare 100gram. Visst än så länge är det bara gram men det går åt fel håll. Men antar att det är för jag kör hårt på styrketräning. Bra att jag har fotat mig ifall det fortsätter så här så kan man ändå se om en månad om det är resultat på bild och mått. =)

Det känns verkligen att magen blivit mycket plattare. Jo visst är det en bit kvar men resultat finns. =D Men som Olga säger så säger en bild mer än 1000 ord. =P Ha ha känns som om jag gör värsta reklam för henne då jag nämner henne så mycket men man får ut så mycket av hennes blogg. Kan verkligen rekommendera henne åt alla som vill ha hjälp med träningen och speciellt för alla som varit gravida och vill komma i form.

Idag kommer syrran med sin kille. Blir något litet tilltugg och något gott att dricka till. Ska bli trevligt och kul att träffa hennes kille för första gången! =D


0 svar på “Går upp fast jag ska ner

 1. Tre ungar och bebis i magen. säger:

  Sv; tre barn var det sagt men så blev vi sugna. Bara en sista gång:)och nu ÄR det sista gången… minsann å dag! :)hoppas du får en fin lördag ned syrran!

  Svara
 2. Camilla säger:

  Gör inget att du gör reklam för henne. Bra budskap ska spridas 😛 Och hon är ju verkligen bra och har en bra blogg. Sv: Svärmor tar vi med oss men hon får ett eget rum. Kanske blir det en barnpassning en kväll eller så 🙂

  Svara
 3. Malin säger:

  Dom där grammen ska du inte bry dig om, du ska se att de snart vänder. De måste få stå still ibland, man kan ju inte bara gå spikrakt nedåt 🙂 Sen lossnar de och du har gått ned lite till!Du är så duktig som kämpar!

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.