Förresten jag har missat berätta en sak för er!

Jo ni vet finest.se bloggen! Jag har ju fortfarande kvar den. Men jag kommer ha den mer som en event-, tävlings-, tipsblogg så att säga. Jag kommer ju så klart fortfarande ha lite tävlingar i denna bloggen och så fort det händer något skoj i andra bloggen så skriver jag om det här. Denna bloggen fortsätter som vanligt om livet som mamma, Isak, lite tips om barnprylar och kvinnoprylar, tävlingar, träning, pepp, ja som den har varit hela tiden. Men för att den inte ska bombas med tips och bli så personlig som möjligt har jag gjort så.

Här kan ni följa andra bloggen via bloglovin om ni vill det med? Men jag kommer alltid påminna om tävlingarna i denna bloggen. Men jag kommer skriva mer om olika event jag går på i den andra bloggen med mer bilder på det. Men självklart skriver jag om det här med och länkar. Hänger ni med? 😉

0 svar på “Förresten jag har missat berätta en sak för er!

 1. Sannalitens.se säger:

  Svar: Hehe okej 🙂 Nu är det ny vecka, jag hoppas att du hade en finfin helg 🙂 Ska du göra något roligt i veckan nu? 🙂 Kram!

  Svara
 2. joanna säger:

  Hej! tänkte bara tipsa om att jag just nu kör en dagens blogg tävling där du har chansen att bli länkad inför mina 400-600 unika läsare.
  Har även en tävling där man kan vinna snygga smycken:)
  så passa på att gå in och anmäl dej!:)
  Om du inte vill ah sådana här kommentarer så ber jag om ursäkt och hoppas du får en underbar dag!
  Kram
  Ps.Eftersom de kommer upp en ny dagensblogg tävling varje dag så kolla så du anmäler dig i den akutella tävlingen och inte en som redan är avslutad, länk till tävlingen finns i vänsterspalten av bloggen:)

  Svara
 3. Sus säger:

  Hmmmm, jag tror jag hänger med…i denna fina bloggen i alla fall 🙂

  Ha det gott och kraaaaam

  Svara
 4. Sandra, Colins mamma säger:

  Ja det är så tragiskt när den som står en alldra närmast lämnar livet. Han blev inte ens 50 år och har två barn som är 4 och 7 dom lider jag alldra mest med. Men man får försöka leva livet endå. Vad mysigt med en heldag!

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll Up