Fika, promenad och läkarbesök.

Skulle egentligen på öppna förskola med grannen men det var tydligen inget för det är ju påsklov och det har dem med. 🙂 Istället blev det en promenad ner till stan och en fika och sen hem. 

Isak älskar verkligen sin ny funna vän och även hans skor. 🙂


Isak snackade också för fullt med grannens pojke. Ha ha han höll på så jätte länge och lyckades få med en liten bit iaf. 
Han blev helt galet glad och satt och sparka och skrek av glädje
Isak är nu 6,5 månad. Eller vänta, om en och en halv vecka blir han ju 7 månader! Aouuu… 😉
Ursäkta för den dåliga kvalitén men det är filmat med mobilen. 🙂

Och ja läkarbesöket var för mig och det håller jag för mig själv. Men har fått lite beskymmer efter förlossningen och jag fick hjälp. Hoppas det hjälper. Ok för er som inte blir äcklade läs vidare….
Det har nämligen kommit blod på toabesöket och det är inget farligt antagligen men får jag ingen bättring inom 2 veckor så ska jag söka vård igen. Detta är sjukt pinsamt men super vanligt efter man fött barn. Smärta, brännande, svider, kramper och smärta igen. 🙂 

0 svar på “Fika, promenad och läkarbesök.

 1. Maria säger:

  Det är inte pinsamt, men jag förstår sååå vad du menar… Jag har en kronisk tarmsjukdom så jag blöder rätt ofta och värsta jag vet är undersökningarna. Jag brukar typ ligga och gråta för att jag skäms! skönt att du får hjälp iaf och ta till dig att det är väldigt vanligt efter förlossning!

  Svara
 2. knoddffs säger:

  Hejsan! Nu är det väl kanske dags att jag ger mej till känna. Har läst din blogg sedan i somras någongång. Jag vet att jag googlade på något med ultraljud och malmö tror jag och fastnade. Men än så länge har jag inte kommenterat något. På länken nedan, finns en liten liten beskrivning om problemen efter en förlossning. Läs om du vill 🙂 http://knoddffs.wordpress.com/2010/12/09/till-dej-som-rostar-blatt/

  Svara
 3. Camilla säger:

  Stackare. Hoppas det blir bättre snart!Har inte tänkt på det tidigare men ser att Isak har ju en massa hår :)Oliver har fortfarande bara en massa fjun. Han tappade ju det han hade vid födseln.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.