Fika, mys, bus och julpyssel!

fika claudia 00 fika claudia 01 fika claudia 02 fika claudia 03 fika claudia 04

Häromdagen var jag hemma hos Claudia och fika det med flera andra vänner. Det var fullt hus, fullt med barn men alltid lika trevligt! Jag fick gosa med Paolas nykomling Nicolas som kommer ta alla tjejer med storm när han blir äldre.

Idag blir det samma gäng fast vi samlas hemma hos Paola för julpyssel med barnen. Alla tar med sig vad dom kan tänka sig och sen ser vi vad det blir av det. Det blir en hel del barn då dom flesta av oss fått barn nr 2 men ja jag är så tacksam för dessa vänner som jag lärde känna via öppna förskolan med Isak och sen har vi följt varandra sen dess. ♥

Jag tar med mig diskade barnmatsburkar som jag sparat. Dom kan man göra lyktor med och fylla julgodis i. 🙂 En massa bilder ska jag ta och dela med mig av idéerna sen. Kram!

0 svar på “Fika, mys, bus och julpyssel!

 1. Charlie säger:

  vilka härliga bilder!

  Hittade du inlägget? Annars klicka på denna länken (dt e länken till videon) och sen på den kategorin alt kategorin “Träning&kost”. http://mscharlie.blogg.se/2013/december/vecka-5-forsta-handstaende-ever-med-hjalp-av-lise-livradd.html#comment

  Hahha jag hade ärligt glömt av att dt e jul nästa vecka. I ett sammanhang idag insåg jag dt och kläckte ur mig “Ja du menar självmordsveckan?” Hahhaa så jävla illa .. Woops?

  Okej nice 🙂 har den kombon gett resultat på vågen eller måttbandet?

  Haha ja iväg nu till kettlebellsen! SESÅ! 😉 Nu skall dt tränas! Tycker ej du ska ge upp med det gumman! 😉 Kanske du borde köpa in massa pilates grejer så du kan köra de övningarna jag har på bloggen? Eller så hjälper jag dig via skype HAHA.

  Puss!

  Svara
 2. daddyliving säger:

  Snacka om fikasugen man blir, sa och försökte stirra ut sin lite nakna kaffekopp 🙂

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.