En uppdatering

Hemma från Ikea. Jupp det blev en runda där. 🙂 Köpte skötbädd, trodde den ingick i skötbordet men icke. Så vart den äntligen köpt. Nu är det bara till att spara till Ullared. Har börjat samla mynt för att se om det underlättar lite. Få se hur mycket vi får ihopa. =)

På Ikea så kollade vi kök. Och fick hjälp med att få ihop ett kök på datan där. Jag tror vi har vårt drömkök! =D Kostar ca 50 000kr inkl. vitvaror då. Fast exkl montering, vatten och el. Men få se om älsklingen löser montering med någon annan. För det kostade 800kr per skåp att montera och gånga det med typ 12 och man sparar mycket på att fixa själv. Sen får vi inte glömma golv, kakel och målning så här ska det sparas.

Sen har man allt till lillen som ska köpas. Mmm…nu blir det att leva snålt men vad underbart när det väl blir klart! =D Längtar!!

Var lite orolig idag för han har varit så lugn i magen, men fick påminna mig själv att han brukar vakna mer till kvällen och visst, nu när jag satte mig vid datan så vakna han. Mmm… min underbara lille Isak. 🙂

0 svar på “En uppdatering

  1. Camilla säger:

    Det är så typiskt att man tänker så ibland. Jag brukar bli lite lätt störd när bebis håller på alldeles för länge och mycket. Ett par timmar senare när den är helt lugn så brukar jag ångra mig som bara den och känna "om du bara kunde röra dig så skulle jag aldrig klaga igen". Och så håller jag på….PS glömde säga att det verkar vara ok med din sida nu. Min dator hänger sig inte.

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll Up