En kopp lugn och ro tack!

Ja tänk om man bara kunde beställa det. “En kopp lugn och ro tack!”. Ja då hade jag redan beställt den för 2-3 timmar sen när kaoset började. Varför trodde jag att jag skulle kunna göra annat dessa timmar.

Men nu NU sitter jag här med en kopp te. Jag testar också ett nytt sötningsmedel som jag fått hem att prova. Smakar jättebra faktiskt. Du hittar det HÄR. Jag hatar när det smakar konstgjort men denna var bra. Testade något liknande tror till och med av samma märke men små tabletter. Då smakade faktiskt dessa bättre.

Så nu kan man njuta en stund. Men snart är det läggdags igen. Måste lägga mig i tid så man också kommer upp i tid. Eller ja komma upp gör man ju men är man utvilad nä. Man försöker ta igen dom där förlorade egentid timmarna när barnen somna och då blir man helt knas i huvudet istället.

Isak har inte varit på dagis på ett tag och då blir det alltid lite skumt med alla rutiner. Imorgon är det dagis och dom ska få ännu fler matburkar som jag samlat på mig från Elias mat. Men vi får se hur mycket mer burkmat det blir för han verkar mer gilla när jag mixat min egen. 🙂

Och om teet var gott? Mm.. det var det. Köpte en annan sort tidigare med ingefära i men då kände man inte smaken. I detta teet så känner man liksom det starka lite grann som om man själv gjort teet.

God natt mina kära läsare och en bamsesäck med kärlek till er! ♥

0 svar på “En kopp lugn och ro tack!

 1. Znogge säger:

  Ja hade det gått hade jag beställt ett par tre koppar i går! Här dricks det dock utan socker sedan många år tillbaka. Kändes först konstigt men nu en vanesak.

  Svara
 2. Camilla säger:

  Jag har själv fått hem stevia med chokladsmak, funkar riktigt bra! Smakar tom choklad när man droppar det i vatten, men det känns helskumt med chokladvatten ska erkännas :p

  Svara
  1. ♥ Sojka ♥ säger:

   Ja visst är det lite märkligt. Samma med ett gals chokladmjölk som ser ut som mjölk bara haha kan man lura barnen. 😉

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.