En kär vän, nya idéer, spridande glädje och ett otrevligt bemötande!

espressohouse 01

espressohouse 02

IMG_9004

Igår var en dag full av energi och återhämtning! Jag träffade Zeina som flyttat ner från Stockholm eller isch ha ha. Helt fantastiskt att jag lärt känna henne och vad märkligt livet är och vad ödet gör. Att ödet skulle föra ihop oss igen är så himla skoj. Vilken kvinna!

Jag hade med mig Elias och vi fikade på Espressohouse på lilla torg och jag måste säga att det var inte speciellt trevligt bemötande de hade när man hade med barn. Man kunde känna det i hela luften samt att vi till och med blev tillsagda. Jag kommer INTE gå dit fler ggr. Det var den som ligger mitt på Lilla torg i Malmö! Jag vet inte vad som hänt med Malmö och service men har aldrig blivit bemött så uppe i Stockholm. Jag är uppväxt i Malmö och tycker verkligen de behöver skärpa sig!! Det var att Elias gick och tog choklad från disken. Vilket jag också betalat för utan någon tvekan. Men när han tog choklad en gång till så jag sa till honom att han inte fick ta och gick och la tillbaka så fick jag en otrevlig tillsägelse. Chokladen välte lite nämligen så stackars tjejen fick resa de upp. Fy tvi vem har anställt henne! När man dessutom är en kund som verkligen inte snålat med sin fika så ska hon bara vara tyst och ge bra service. Är själv utbildad och har jobbat många år inom service.

Nä nu släpper jag bittra tjejer som är trötta på sina jobb!

Jag är iaf otroligt tacksam för att ha träffat Zeina igen och det var som vi känt varandra hur bra som helst och vi hade så mycket att prata om och så många idéer! Detta kommer bli hur bra som helst! 😀

4 svar på “En kär vän, nya idéer, spridande glädje och ett otrevligt bemötande!

 1. Sofie säger:

  Blää för såna personer inom service yrket.
  Tacka vet jag espresso house på Burlöv.
  Härligt med nya vänner å fika

  Imorrn ses vi Kramar

  Svara
  1. ♥ Sojka ♥ säger:

   Ja fy!! :/
   Ja Burlöv är ett mysigt ställe! Måste förbi där snart! 🙂
   Kram och det ska bli så skoj imorgon. Hoppas verkligen det löser sig! 🙂

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll Up