En fabulous tjejkväll med me&i!

Först nu har jag fått sätta mig ner vid datorn och skriva hur kvällen var igår. Jo nästan så att man hade kunnat göra om det kväll efter kväll. Det var lyckat och mina vänner verkade mer än nöjda trots en del avhopp i sista minut så blev det otroligt lyckat!

Me and I tjejkväll 02

Gästerna var sena och så även jag. Så ibland är det positivt! Ja det blev inte riktigt som planerat men ändå lyckades jag som vanligt att få till allt så där i tid. Ja man kan säga att dagen blev väldigt händelserik då bilen också pajade men den historien tar vi en annan dag. Min nyfunna och underbara vän Hanna kom lite tidigare för att hjälpa mig så hon och säljaren stod på övertid med att packa goodiebags.

Me and I tjejkväll 03

Me and I tjejkväll 04

Ja vad goodiebagen innehöll hittar du HÄRDär hittar du också en spännande tävling! 😉

Me and I tjejkväll 11

2 av mina gäster var också bloggare. Emma som driver bloggen Viktkamp och Natalie som driver bloggen nataliesdagar.

Me and I tjejkväll 01

Denna kväll var en lite speciell kväll för alla som var på me&i träff. Det var alla i hela Sveriges säljare som höll i en me&i träff samtidigt. Och även vi 11 som är bloggvänner med me&i. Det var rabatterade priser på utvalda vuxenkläder och om man gjorde en beställning idag så fick man också en läppsyl eller handkräm på köpet. Men vad som var speciellt för oss bloggare som höll träff var att alla våra gäster även fick en bodylotion!

Me and I tjejkväll 06

Jag måste verkligen berömma säljaren Eva! Som gjorde ett kanonjobb. Hon var verkligen trevligt och bjöd på sig själv. Här visar hon den härliga klänningen sunflowers foldover dress som man inte kan bli annat än jätteglad när man tittar på den.

Me and I tjejkväll 07

Me and I tjejkväll 12

 Hanna & Kristina

Det bjöds på en massa skratt och det är verkligen så mysigt att hålla dessa träffar. Och självklart så kommer jag hålla en nästa år inför vårkollektionen! Nu har man ju den att se fram emot. Ja jag älskar ju me&i något enormt och det är så trevligt att kunna prova kläder i lugn och ro.

Me and I tjejkväll 10Me and I tjejkväll 08Me and I tjejkväll 09

Kläder provades och snittar tuggades! Som jag skrev i början av inlägget så skulle man kunna göra detta varje dag men man gör det alldeles för sällan. Så glöm nu inte bort tjejer (och även killar om ni är i samma sits) att göra något för er själva! Bjud hem lite vänner, mingla och snacka. Och det går faktiskt att göra vilken dag som helst! 😀

PUSSEN ♥

0 svar på “En fabulous tjejkväll med me&i!

  1. ♥ Sojka ♥ säger:

   Ja det blev verkligen supermysigt! Ja har du vägarna förbi här nere i söder så är du välkommen på nästa tjejkväll! 😉

   Svara
 1. Rebecca säger:

  KOmmenterade på instagram men här var det ju mer bilder och text. Låter som en perfekt och mysig träff och vilken lyckos för dina gäster att de får fina goodiebags. 🙂

  Svara
 2. Lottiz Fotograferande fyrabarnsmamma säger:

  Lät som en riktigt trevlig träff. MeandI har så fina kläder. Jag skulle definitivt ha lite träffar oftare om det inte vore så svårt att få folk att komma hit. När aldrig någon har tid eller kan, känner man sig som världens tråkigaste person som aldrig någon prioriterar att umgås med så då drar man sig för att bjuda igen så slipper man den känslan. Nu är det ju andra orsaker som är giltiga att de inte kan, men det känns ändå så himla trist för känslan kommer alltid upp ändå! Men när man väl får till dem visst är det lite extra guldkant på vardagen då.

  Svara
 3. Alexandra säger:

  vilken lyxig kväll du lyckades få till!! Jag hade ju önskat jag kunde gått på din kväll hel klart, och vilken goddiebag du fixat!! Hoppas allt är bra med dig! Kram

  Svara
  1. ♥ Sojka ♥ säger:

   Vi blev inte så många men lyckad blev den! 😀
   Allt är bra med mig! Hur är det själv? Här är man ganska slut i huvudet för jag kan inte få min hjärna att vila haha vad jag än gör. 🙂
   Jag tror jag ska testa Yoga! 😀 Kram <3

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.