En dag på Malmö museer

image

image

image

image

Denna helgen var Karin här. Hon kom igår och stannade till idag. Alltid lika mysigt när hon är här och jag längtar redan tills nästa gång.
Idag var vi på Malmö museer och vi kollade både på djur, havsdjur men var även inne på tekniska. Det tycker jag nog är mest roligt. Finns så mycket att se och ubåten var nog det häftigaste tyckte barnen. Något läskigt men modiga var de som följde med genom hela ubåten. Trångt som fan och något klastrofobisk känsla men det var bara att bita ihop och låtsas som om det inte var något räligt med det. Karin stannade dock utanför och jag förstår henne he he.
Elias gillade tåget som man kunde trycka och se det köra runt. Och den gamla brandbilen var också skoj att klättra upp i. Idé rummet var nog roligast ändå. Där sprang man runt själv som ett barn ha ha.

Tanken var att vi skulle passa på att åka pulka då det ska bli plusgrader ute snart men det blev ändrade planer.

På kvällen kom morfar Marek med familj och det är alltid lika mysigt. Gillar det spontana när man bara kan ringa och komma förbi.

Ikväll festar grannarna så man kan bli tokig när man nattar barnen. Tänker hela tiden på att jag hoppas barnen inte vaknar av deras tjoande men man får väl ha lite is i magen när det inte händer så ofta.

Nä nu ska jag väl se någon serie på Netflix eller Viaplay. Har ni något bra tips så säg gärna till.

Ha det gott!

4 svar på “En dag på Malmö museer

 1. Louise säger:

  Festande grannar har vi inte problem med så ofta faktiskt.
  Men för några år sedan när Max och Xander var små hade vi en dansk i lägenheten under oss som jobbade ganska mycket men när han var ledig typ varje kvartal ja då jävlar festade de på så rutorna skakade fram till 4-5 på morgonen. Då startade de klockan 21 eller nåt.
  Han flyttade efter 2 år eller något.
  Hoppas barnen somnade annars får ni gå över och be dem dämpa sig lite.

  Ha en fortsatt bra helg.
  Kram

  Svara
 2. Sofie - Livet på landet med tre små säger:

  Fräckt med museum. Vi har bara varit på ett tåg museum en gång. Ett sånt där barnen inte kan köra saker som kan gå sönder och det dom kan röra går inte att ta sönder typ.. haha!

  Ha en fin söndag!

  Svara
  1. ♥ Sojka ♥ säger:

   Det är spännande för barnen. Och nästa gång kommer de upptäcka fler ggr. I Malmö är det ibland gratis inträde vilket det var när vi var där sist. Tekniska kostade dock men endast 40kr per vuxen. Barn går in gratis. En billig utflykt. 🙂

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll Up