Easy Fabulous SWOP Klädbytardag!

EasyFabulousSWOP

Igår hjälpte jag ju till på Easy Fabulous SWOP Klädbytardag! Jane som du ser i bild med mig är skaparen bakom det och kommer inom kort öppna en butik med samma koncept. Det handlar om att ha ett grönt hjärta. Jag som mamma tycker ju det här är en utmärkt idé att byta. Jag lämnade också några kläder för att hämta några nya. Jag hittade bla 2 badbyxor till Isak. Som nya! Och det som är så bra är att när han sen växt ur dom så bytar jag in dom mot andra. Ekonomiskt och miljövänligt! Som småbarnsförälder gillar jag det extra mycket!

EasyFabulousSWOP

 Entrén!

EasyFabulousSWOP

 Här välkomnades alla av mig och Jane!

EasyFabulousSWOP

 Förberedelser!

EasyFabulousSWOP

Allt var snyggt ordnat och sorterat då de flesta hade köpt biljetter och lämnat i kläder i förskott! Allt detta fanns i tredje lokalen. Det fanns totat 3 lokaler.

EasyFabulousSWOP

I lokal 2 hittade man några olika utställare. Hör av er om ni vill vara en del av detta och kanske ställa ut just ditt företag! 🙂 Här inne fanns det också en lekhörna och möjlighet att lämna ditt barn för en stund för att själv mingla runt lite. Lekhörnan var bevakad av flera trevliga tjejer!

EasyFabulousSWOP

 Lokal 1.

Jane presenterade sig och alla som hjälpte till på eventet. Man kunde bli sminkad och få håret uppsatt. Det bjöds på lite show och tips!

Företag som var där varVeronica Sartz Design & SömnadEfnieCaseal´s “Hair Salon”Marie Adler DesignForever Living Products, Stilverket BergNerdy By Nerds, makeup stylisterna Josefin Look Caroline, Kaivo-Oja och Natasja Lind Wojciechowski​.

EasyFabulousSWOP

 Folk som kom var jättenöjd med det välordnade klädbytareventet! Där fanns något för alla, barnmkläder, damkläder, herrkläder, märkeskäder, väskor och sjalar.

Gilla gärna Easy Fabulous SWOP facebook sida för att inte missa nästa!

0 svar på “Easy Fabulous SWOP Klädbytardag!

  1. sandra - blivande 3 barns mamma säger:

    Såg ut att ha vart ett riktigt kalas rolig händelse 🙂 Va kul att de kom så mycket folk och att du hittade lite skoj där också:)
    var mysig ide med lekhörnana också.

    Ha en fortsatt bra söndag!!!

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.