Dalby stenbrott och krafterna tog lite slut!

Ja det blev himla tyst både här och på bloggen men jag har en massa att blogga om. Jag ska bara finna tiden att blogga allt. Det blev en väldig stor omställning att börja plugga heltid och min hjärna är minst sagt matt.


Dalby stenbrott har vi bl.a. varit på som utflykt med skolan. Skönt med lite omväxling. Men oj vad slut man är när man kommer hem vissa dagar. Måndag och fredag är värst. Dessutom har Isak börjat på parkour idag och den är i 1,5 timme så man har inte hunnit mycket annat än skola, gå med Isak till parkour, äta och sen läxor med Isak och sen nattedags. Själv blir det bara pang bum sova då jag även har en förkylning i kroppen som inte helt vill bryta ut men bara får mig att må dåligt. ? 

Hur som är det inte mycket fokus på bloggen nu men det är nog bara för att jag måste hitta en balans. Detta är ju så nytt för mig men tänkte försöka lägga mig i tid så man orkar upp lite tidigare så kan man förbereda blogginlägg på morgonen. Jag ligger som sagt lite efter med men lovar, hittar hela tiden steg till en bättre balans i mitt liv. 

2 svar på “Dalby stenbrott och krafterna tog lite slut!

    1. Sojka säger:

      Ja jag undrar liksom om det bara är så för mig. Är det årstiden eller vad händer! :0 Tiden går för fort just nu.

      Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.