Då var torsdagen kommen…

…som jag äntligen får träffa min vän Malin igen. Hon är ju en del av Bloggfamiljen och hjälper ju Hannah som håller i tjejträffarna. Hoppas du bokade igår för nu är det FÖR SENT, hahahah. 😉 Men så klart kommer det ju fler träffar!

Spread the love”

 

0 svar på “Då var torsdagen kommen…

 1. vuxenmamman säger:

  Ja men vilket “dj…a” väder att köra så många mil i……vi får fundera på om det är värt det…..

  Svara
  1. Sojka framtid säger:

   Testar svara här. Kan du svara här med så jag vet att det funkar? 🙂

   Svara
 2. ossianne säger:

  Nej men ska en så liten börja dagis? 2-3 års-gräns borde det vara på att lämna bort små barn. Och max 6 timmar, enligt alla barnpsykologer. Jag håller med dig fullständigt, 8-17 är på tok för påfrestande för ett litet barn. Här på våra dagis runtom hämtas nästan alla barn senast 15-15 30. Och det är inte enbart välbärgade familjer, utan det går att prioritera och leva på en lägre inkomst om man vill, om man är två föräldrar. Lycka till! ( P,s ej meningen att skriva med stora versaler! Går ej att ändra här)…?

  Svara
  1. Sojka framtid säger:

   Jag ska vara glad att jag kunnat ha han så här länge som vi haft. Han är ändå 1,5 år och jag kände i Januari att han är redo. Sen måste jag börja fulltid till en början för att komma ikapp alla skulder för att jag stannade hemma ett halvår längre. Men jag kommer försöka få någon att hämta honom kl 15:00 men går inte det så är det inte så mycket att göra. Tyvärr klarar vår ekonomi inte att jag går ner i tid. Inte just nu. Här har vi prioriterat så gott det går. Skulle vi prioritera mer så kommer det skada sonen på annat sätt. Mer skulder i längden, mindre pengar till mat osv.
   Tycker det är fel att vara så anklagande som du är. Det låter så trots att jag håller med om att det är målet men hur bra det än låter att man kan leva på existensminimum så det inte ens alla som klarar det!
   Kan jag längre fram gå ner i tid så gör jag men annars får jag fortsätta som jag gör och tror är bäst. Alla barn är olika och funkar olika i olika miljöer. Det gäller såklart att känna efter vad barnet klarar. Skulle jag märka att Isak mår dåligt eller på något sätt tar skada av det så skulle jag ju gå ner i tid på något sätt även om vi skulle må dåligt på annat sätt av det.
   Jag växte upp med en mamma som var ensamstående med mig och jag gick mycket på dagis. Jag minns att jag älskar det och har alltid varit väldigt självständig. Men däremot min syster var lite mer krävande som lite ( stor ålders skillnad och min mamma träffade en ny man) Och då var dem ändå 2 och hon var mycket på dagis för mamma var egen företagare och “pappa” chef på ett företag och där var det kanske mindre bra kan jag tycka. Fast hon blev bra till slut även hon. 🙂

   Så det är olika från barn till barn och som förälder så tycker jag såklart att man ska prioritera barnen och det är verkligen sorgligt dem som KAN göra det och inte gör det. 🙂

   Svara
   1. Weronica säger:

    @Sojka framtid, Kan inte låta bli att lägga mig i diskussionen… Ossianne: Det är verkligen super om man kan vara hemma länge med sina barn, tyvärr har ju alla som sagt inte den möjligheten.. barn i dom små åldrarna har inget tidsbegrepp så om dom är på förskolan till 13. 15 eller 16.30 spelar mindre roll för barnen,. Sen att det känns bättre för oss som föräldrar att hämta dom tidigt är ju självklart 🙂 själv jobbar jag 75% och för oss funkar det bra. och som du skrev ann-sofie om man jobbar mindre kanske man får dra in på vissa saker som inte är bra för barnet eller dra på sig skulder,, inte så lockande heller. Trivs barnen och dom fixar det ska man inte ha dåligt samvete tycker jag! alla gör det som är bäst för dom och deras familj!

    Svara
 3. ossianne säger:

  Blev tydligen inte stora versaler vid kommentars-lämning. dock när man skriver här.

  Svara
  1. Sojka framtid säger:

   Vad roligt och vad glad jag blir att höra detta! 🙂
   Kram!♥

   Svara
 4. Vivi säger:

  hOPPAS DU FÅR SUPERTREVLIGT, JAG VAR SUGEN PÅ DENNA TRÄFFEN, MEN VÄXJÖ VAR LITE FÖR LÅNGT FÖR MIN ORK EN TORSDAG 🙂
  Mingla lite för mig med !
  Kram

  Svara
  1. Sojka framtid säger:

   Minglade lite för dig med! 😉
   Kul med träffar asså!
   KRAM!

   Svara
  1. Sojka framtid säger:

   Ska du till Bloggminglet 2012 i Stockholm?

   KRAM!

   Svara
 5. Popprinsessan säger:

  Hoppas att ni har en sjukt kul kväll! Jag är lite besviken över att jag inte kunde hänga på denna gången… Men det blir förhoppningsvis fler träffar!
  Kram och have fun!!

  Svara
  1. Sojka framtid säger:

   Vad synd att vi inte sågs!
   Ja klart det kommer fler! 🙂

   När var middagen igen?

   KRAM!

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll Up