Butiken såld, så vad gör jag nu?

Det känns så skönt att ha haft företag och att ha lyckats!
Jag känner att jag för tillfället är klar med den biten. Vem vet om man startar företag igen i framtiden och då har man kött på benen och skinn på näsan. Jag är inte rädd för den biten. Men jag känner nu att jag vill vara anställd och behöver inte längta efter att starta eget som många som är anställda drömmer om för jag har redan gjort det. Så jag kan kämpa fullt ut och kan förstå min arbetsgivare bättre! Då jag dessutom har småbarn så är tiden med de viktig och jag känner att som anställd kan jag ägna min lediga tid åt familjen vilket inte riktigt är fallet som egen företagare.

Men som rubriken säger så är jag nu arbetssökande för första gången och det känns otroligt spännande! Har redan varit på en intervju och ska på en till om knappt 2 veckor. Jag hör mig för runt omkring för det perfekta jobbet för mig och det ska bli spännande att se hur 2016 kommer se ut.

image

7 svar på “Butiken såld, så vad gör jag nu?

  1. ♥ Sojka ♥ säger:

   Ja jättespännande! 🙂 Skönt när det flyter på. Har fått ett sms om ett ställe till som söker jobb så får skriva ihop ett cv där med.
   Tack!

   Svara
 1. Diana säger:

  åh men fina du! vad kul att du sålt, går vidare och kör på. Jag hade en dröm om att starta eget förut, men insåg med allt jobb som finns att jag mår bäst med att vara anställd. Jag mår bäst av ekonomisk trygghet och stabilitet och fokusera på annat, jag alltså. 😀 Härligt att du redan vart på intervju, kör på bara, du kommer snart över ett perfekt jobb för dig. 😀

  Ha en fin dag <3

  Svara
  1. ♥ Sojka ♥ säger:

   Ja det är ju tryggt och stabilt speciellt när man har barn. Jag känner också att sen när barnen flyttat hemifrån så kanske man kan tänka på det igen men nu vill jag bara vara anställd. 🙂
   Tack fina! Du är så go! 🙂 Tack detsamma! Kram

   Svara
 2. Christina Frisberg säger:

  Ojojoj!! Här går det undan minsann 😉 Jag tror du hittar ett toppenjobb vartefter 🙂 <3

  Svara
 3. Linda säger:

  Jag förstår vad du menar. Hade eget i 5 år med anställda och jag saknar det inte men det är en annan trygghet att vara anställd.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll Up