Botox mot huvudvärk!

image

För ett tag sen hörde jag en tjej säga att hon använde botox mot sin migrän. Ni som följ min blogg vet hur mycket jag klagat över min huvudvärk att jag haft den i flera dagar. Tar en massa Diklofenak för att få bort det värsta i perioder. Just nu har jag inte huvudvärk men känner att den lurar bakom hördet. Den gör så och sen smäller det till PANG och så är den tillbaka.

Nu läste jag runt och möttes just av att botox kan lindra huvudvärk. Jag som nästintill har det dagligen tänkte att jag kanske skulle googla mer på det. Det gjorde jag och hittade en massa studier på det att det faktiskt kan lindra!
Någon som har någon erfarenhet av det? Det ska tydligen funka både mot migrän och spänningshuvudvärk?

0 svar på “Botox mot huvudvärk!

 1. Paula´s Blogg säger:

  Jag också hört att Botox ska lindra migrän! Dock har jag inte provat heller….jag lider ju av migränanfallen….undras om det hjälper?
  Kram o ha en fin tisdag!

  Svara
 2. Maria säger:

  Usch så jobbigt med huvudvärk 🙁
  Har en kompis som får Botox mot sim migrän och det funkar verkligen!!
  Så jag tycket absolut att du ska testa.

  Kram

  Svara
 3. Camilla säger:

  Hemskt ha huvudvärk så ofta 🙁 Har det själv just nu, men tror det beror på mina glasögon. Har inte kollat synen sen 2009, ops. Men hoppas du kan få hjälp och lindring, vet dock ingenting om botox. Men kan ju vara värt att testa?!

  Svara
  1. ♥ Sojka ♥ säger:

   Ja värt att kolla upp mer om det iaf!
   Ja det är inte kul asså. Ja kolla upp synen. Kan ju vara det! Jag har redan kollat det och hos mig var det inte synen. Min har varit samma i 10 år. 🙂

   Svara
 4. LILITH - Boktokig mamma med borderline säger:

  Jag hade nog först testat de receptbelagda mediciner som finns med tanke på att Botox är nervgift. Får migrän i perioder men har flera olika mediciner som funkar superbra. Vid första känningen tar jag en tablett eller en puff nässpray och så är det borta.

  Svara
  1. ♥ Sojka ♥ säger:

   Ja fast det är inte kul att ha huvudvärk dagligen som jag. Men ja fortsätter det ska jag nog gå till läkare med men om botox kan lindra så kanske det är värt det. Hade det varit farligt hade dom ju inte fått använda det. Och jag får biverkningar när jag tar mediciner dagligen men jag har ju inte tagit på recept. Kan tänka mig att dom då är starkare och är ju inte kul att ta dom i flera dagar kanske. Tyvärr funkar det inte riktigt så på mig. Innan så funkade det så att jag tog en tablett och så puff var det borta. Men jag vet inte om jag har någon annan huvudvärk nu för den blir inte så jobbig att jag behöver vara sängliggandes. Sist jag pratade med vårdcentralen så sa dom att jag skulle testa en nässpray mot bihåleinflammation och huvudvärken försvann efter några dagar. Sen kom den tillbaka igen. Kanske spänningshuvudvärk. Hm…

   Svara
 5. Sara den rara säger:

  Har aldrig hört om det, hur är det tänkt att funka?
  Jag har sådana extrem spänningshuvudvärk så hade ju varit grymt!

  Svara
  1. ♥ Sojka ♥ säger:

   Ja hörde från någon att det iaf lindrar huvudvärken men inte tar bort. Ja det är ju värt att kolla upp iaf. 🙂

   Svara
 6. Carola L säger:

  Beror nog på varför man får migrän om det fungerar. Jag vet en person som botoxar mot migrän (och en massa CP-personer som botoxar för att få bort spasticiteten och det fungerar utmärkt för en del) så jag tycker att det är så bra att folk gör vad som helst i jakten på skönhet – för då forskas det friskt och resultaten kan göra nytta för personer som behöver det!

  Svara
  1. ♥ Sojka ♥ säger:

   Jo men det beror nog på vad det är för huvudvärk som du säger men kanske värt att kolla upp mer iaf. 🙂

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll Up