Barnledig – Girls night out!

 barnledig 04

Ha ha inte riktigt! Där lurade jag er allt men nästan sant men mer kväll än natt då. 😉 Längre orkar inte vi gamlingar tsss… hoppas ingen tar illa vid sig. Jag har inte ens fyllt 30 år men man orkar inte som förr. Man vill ju ha sin sömn med. Jag funderade på om jag skulle dra in till stan men nä blir mys i soffan nu framför datorn.

ledig 02

Men det var inte riktigt så det började. Jo jag hade faktiskt min första barnfria dag och det behövde jag verkligen. Goa Jane var här och min fantastiska syster Louise. Gud så otroligt mysigt det var! Kan knappt fatta att jag fick ha denna kvällen så mysig och bara få vara JAG. Det känns jätte märkligt nu när dom gått. Känns som jag blivit ännu mer sällskapsjuk. M festar med sina kollegor och jag är hemma själv. Eh när hände det sist?

Men jag ska säga att det första jag gjorde var att lägga undan alla leksaker och barnrelaterat i Isaks rum. Jag ska ha mitt “vuxna” rum och koppla bort allt vad barn heter. Visst en liten del kunde jag ju inte koppla bort men Sebban som agerade tillfällig mamma till mina kycklingar skickade bild på att allt var bra och skickade lugnande mess utan att jag ens behövde tänka på det. Sebban är lite som en dröm som uppenbarar sig och bara vet vad man vill och behöver. Hon är värd mycket! Men jag kommer aldrig sälja henna. 😉 Ha ha…

ledig 01

Hon är helt underbar som ställer upp på eget initiativ att ge mig denna tiden. Hon passar båda barnen och jag kommer och hämtar dom imorgon kring lunch. Visst saknar jag att snusa på mina barn men jag saknar också att få sova. 🙂 Imorgon ställer jag inte mobilen utan stänger av ljud och bara sover ut!

ledig 03

Och så vår smarta musikanläggning i blomsterlådan! 😉

0 svar på “Barnledig – Girls night out!

 1. På Selmas gata säger:

  Så underbart med en tjejkväll! Det behövs verkligen ibland. Lite synd att man som mamma känner att man måste påpeka att man visst älskar sina barn och saknar dem och så vidare, jag är likadan. Som om någon skulle tro att man inte var hängiven sina barn liksom. Min man skulle inte ens komma på tanken att säga sånt. Ja kanske typiskt oss kvinnor- men visst behöver vi också bara vara vi och inte bara “mamma”:)

  Hoppas du får sova gott och länge imorgon:) Kram

  Svara
 2. Znogge säger:

  Även en mamma behöver en kväll för sig själv! Eller rättare sagt med vänner och utan sina barn!

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.