– Barndomsvänner –

Idag var Angelika här med sin man och sina 2 pojkar. Hela grejen med att hon dök upp i mitt liv är så skumt och roligt. Det var som att det var ödet. Angelika är nämligen en tjej som jag lekte med när jag var riktigt liten. Jag minns inte ens när jag var som mest liten eller vad jag ska säga men har massor med bilder på oss. Hennes mamma och min mamma umgicks då och hennes mormor och min mormor bodde grannar i Polen innan de kom till Sverige. Men historien hur vi kom i kontakt igen är lång men så himla roligt. Det känns speciellt som om vi var kusiner eller nått. 🙂 Glad är jag för denna nyfunna vänskap. Här är vi när vi var små i olika åldrar.

image
image
image
image

0 svar på “– Barndomsvänner –

 1. Angelika säger:

  Hahahaha vet inte om jag ska skratta eller gråta när jag ser hur snygga vi varit en gång i tiden! Nya selfies måste tas snarast!

  Svara
 2. vivi säger:

  Vilken härlig återblick, har en liknande vän faktiskt från barndomen som jag har lite kontakt med fortf. 🙂 Tänk att lillkillen redan är 2 år, så stor och så söt <3
  Brudsminkningen var förövrigt superfin, du kommer bli så vacker som Brud! Det är inte långt kvar nu 🙂
  Som du märker har jag läst ikapp lite, ska svara på FB också .. ledsen för det, men det har varit lite mycket i livet senaste med släktingar och vänner på sjukhus.
  Kram

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.