– Att barnen får välja bil –

Galet att jag hört att vissa föräldrar går efter att välja bil efter barnen! Ja asså då menar jag att barnen själv får välja bil. En men vänta backa ett steg. Jag personligen tycker det är helt galet. Visst jag anpassar mina val av bil så det passar min situation i livet och då har jag barn men att de skulle göra ett sånt stort val. Eh nä.
Men så till det viktiga och roliga! Jag har blivit med ny bil! Känns jätte kul och jag är så otroligt nöjd. Barnen var så klart med. Det var spännande för de att titta omkring och de var faktiskt relativt duktiga. Hmm något har de visst lärt sig hehe.

image

image

image

Och vad blev det för bil då? Jo en Toyota Yaris. Jag ville ha en bil som var bra till att köra till jobb. Jag kör en del fram och tillbaka till Malmö så det blir en hel del körning. Jag har faktiskt väldigt länge velat ha en Yaris och nu blev det sant. Kul! Här kommer det!

image

6 svar på “– Att barnen får välja bil –

 1. Marina säger:

  Nä, inköp i den prisklassen får barnen inte något att säga till om Fin liten bil

  Svara
 2. Louise säger:

  Gött med ny bil. Själv har vi en ford mondeo -02 och den kommer vi skrota inom snart framtid. Den har en del fel och vi har inte råd att köpa ny just nu.
  Tyvärr så klyddar vikariebanken sedan 2 veckor tillbaka och där förlorade man en del inkomst. Hade kunnat sparat ihop en hel del till en bil för dessa pengar jag skulle fått för jobb men ikke.
  Så jäkla bekvämt med bil :-). Jag har inget körkort men sambon har och han älskar att köra….men han blir galen på hur folk i Malmö kör haha :-D.
  Ha en jättebra dag. Kramar

  Svara
  1. ♥ Sojka ♥ säger:

   Haha ja Malmö har en alldeles egen körstil och det gäller att vara extra vaksam många gånger.
   Vad jobbigt att det klyddar för dig! Hoppas det löser sig. 🙂
   Ja vi hade nog inte överlevt utan bil. Vi sparar så mycket tid på att köra då bussen tar minns dubbelt med tid. Ha en bra dag! Kram

   Svara
 3. Sofie - Livet på landet med två små säger:

  Vad kul med ny bil!
  vi trodde vi skulle bli tvingade att köpa ny då vår bara stannade hela tiden.
  Men visade sig vara ett enkelt fel. Krävdes bara två verkstäder för att komma på felet. Men nu så fungerar den som den ska och blev inte alls så dyrt som vi befarat.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll Up