– ”Är idiotiskt att skaffa barn”

Efter detta uttalande så måste jag bara kommentera Alexander Bard. Att det skulle vara idiotiskt att skaffa barn. Jag tycker inte han kan uttala sig om det förrän han själv skaffar barn och kan jämföra. Vilket som tur är inte kommer att hända. Jag vet flera som inte blivit tjocka, tråkiga och som kan kritisera sig själv. Visst tar det mycket av ens tid. Och det där med att man kan reta sig på att andra har barn är ju oftast då man inte själv har barn. Jag tycker mer det låter som att han är bitter.

Alexander Bard säger bla:

– Sen kommer den där ungen och så säger det bara paff och så rasar de ihop. De blir tjocka, trötta och orkar inte göra någonting, säger han i Framgångspodden.

– Alla människor som skaffar familj och barn blir konservativa av naturen. De slutar tänka kritiskt, de vill inte förnya sig.

Ni kan läsa hela artikeln HÄR.

Vad säger ni som har barn? Håller ni med? Tror ni inte på att man kan ha framgång och familj?

4 svar på “– ”Är idiotiskt att skaffa barn”

 1. Louise säger:

  Han är slö och fet hela han. usch jag har aldrig tyckt om den mannen.
  Det är inte idiotiskt att skaffa barn. Man kan vara framgångsrik och slim fit efter bara några månader efter förlossningen om man känner för det….
  Jag har nog tyvärr förfallit för jag känner ju att jag inte har tid, råd eller mer tid för träning. Kanske jag kan börja med det efter jul eftersom jag enbart pluggar nu(handledaren från min VFU har precis fått mig bort från vikariebanken fram till våren). Jag har dock planer att börja rida.
  Så nej att skaffa barn är inte dumt, det är bara han som är avundsjuk.

  Ha en fortsatt bra kväll. Kramar.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.