Är det inte typiskt!?

Man har precis tömt blåsan för att sätta sig redo i soffan för en mysig och härlig Mello-kväll. Och vad händer? Jo jag hinner se första låten sen är det en som råkat bajja på sig! Så det blir värsta skura kläder och duscha och greja.

image

Nu äntligen. Vad har vi missat? Ja tredje låten nu. Ok bara missat en! Vilken var det då? Hallå sambon!! “Jag kollar inte” svarar han då. Jag jag får överleva det. Då vill båda barnen ha välling. Jag skulle ju redan göra till Elias och då svarar jag att Elias får först så Isak får vänta lite.

Hur lyckas man? Jag ska ge Elias flaskan. Men han tar tag i nappen på flaskan och vips så flyger flaska i luften och plask ner i soffan. Ja då har dem plastjäveln (nappen) åkt ur hållaren/ringen och all välling rinner ut i soffa. Inget litet skvätt här inte!

Hmm hur mycket har vi missat nu? Ingen koll men såklart så satt ju Isak där nyduschad och nyombytt. Men det fick bli nya kläder där och en ny dusch. Snabb får man vara för att hålla reda på att nästa barn inte kladdar runt i vällingen som nu även är på golvet ( hur fan gör ni med flera barn ha ha).

“Mamma jag vill ha välling”! Eh hör jag rätt!? Jag har inte hunnit börja med städningen av soffan och Isak vill nu ha sin välling. Man får ibland bita sig i tungan! 😉

image

Yes jag är klar!! Soffan är ren och barnen har fått välling båda 2. Nu kan mamma slappna av. Jag vet inte hur länge men strax kommer mammas favvolåt! Sista låten yes, nu så jäklar! Så jag skruvar upp lite lite. Nä då blir Isak sur och arg för han hör inte sin platta. När jag lagom fått Isak att sitta i sitt rum för att höra musiken till spelet på sin platta. Ja då har vi nästan ett resultat. Ha ha ja lite överdrev jag där.

Men vad är det med Isak och mammas favvolåtar. Alltid ska han bråka just då. Och sjunga nä det får jag inte. Jag ska vara tyst och titta de korta stunder jag ens ser. :/ Stackars barn! Sånt lidande dom för stå ut med mig som sjungande mamma..ha ha…

image

0 svar på “Är det inte typiskt!?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.