Ap roligt, mega skoj och jag är fast!

image

Ja mitt PS3 har inte varit det mest rörda här hemma de sista åren. Blir ju så med när man skaffar barn att man har mindre tid att göra sånt som man tycker själv är roligt. Men tro mig. Efter att ha spelat PlayStation Sports Champions 2 så har vi upptäckt att det faktiskt roar hela familjen. Vi fastande dock bara på tennis och hann inte längre till de andra sporterna för det var så himla roligt. Isak tyckte det var super skoj att titta på oss vuxna. Ha ha… det slutade med att även Isak ville prova. 🙂

Vi fick dock börja sittandes då kontrollen inte var laddad. Men sen stod vi upp och kämpade för fullt! Ha ha… kolla in min koncentrations min på bilden ovan ha ha.

Här kommer lite klipp från igår!

Syster Katarina får inviga spelet och det med tennis. Det går väldigt lugnt till nu i början då det är nytt och kontrollen inte är laddad så vi får sitta ner.

Morfar tycker också det är roligt att spela tennis. Men då skulle ni sett honom senare när han var helt inne i spelet. As kul!

Isak provar spelet efter att ha sett alla vuxna spela och då blev han sugen. 🙂

0 svar på “Ap roligt, mega skoj och jag är fast!

  1. charlie säger:

    aw gud vad söt du e haha. Kul att du gör dt! Kmr komma upp fler vlogs i början av denna kommande vecka!

    Jo men dt e dt plus kost. Nu efter 2 månader så börjar svullnaden släppa men kan fortf ej ha mina vanliga kläder. Jobbigt!

    Puss

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll Up