Äntligen har de första tänderna poppat upp!

8 månader 1 vecka och 4 dagar tog det för att Isaks första tänder skulle ge sig till känna. Och som alla säger är dem ordentligt vassa. Fast märkligt nog ser dem lite genomskinliga ut och det visste jag inte. =/ Nu ska dem bara upp helt och det har man hört kan ta tid med.
Igår åkte Isak på värsta förkylning. Märkte inte det så mycket under dagen men efter att jag nattat han och efter att ha sovit någon timme så hade vi en helt hysterisk timme efter kl 22:30. Usch! Stackars unge. Försökte först med avsvällande näsdroppar för att inte störa han  så mycket när han sov. Men han var för snorig så jag fick ta upp han lite upprätt. Vänta tills han vaknar lite och spruta saltlösning så det rensar ordentligt. Stackars Isak bara skrek och mådde dåligt. Gick inte att somna om så efter mycket om och men så blev det ändå alvedon i rumpan så han kunde somna. Efter en stund mådde han bättre och kunde sova.Jag vet ju själv hur ont jag hade i kroppen och det är nog jag som smittat han. Konstigt att det kom så långt efter bara.
—–
Igår var det verkligen full rulle och bla därför jag inte hann blogga. På morgonen Öppna förskolan mellan kl 10-12. Efter det handla och fika med några mammor här hemma kl 13:00. När dem gick blev det laga middag och sen hjälpte jag sambon med sin skoluppgift som var att samla natur information i parken. Sen blev det oväder så snabbt hem. Natta Isak och sen satt sambon sent och gjorde sin skoluppgift färdig som skulle lämnas igår.
Mycket att göra men super trevligt! =D Och hoppas Isak inte hann smitta någon igår! Nu ska jag ta tempen på sonen och sen kaffe! 
Kram!!!

0 svar på “Äntligen har de första tänderna poppat upp!

 1. weronica säger:

  har du provat att höja huvudänden på sängen lite grann?? jag brukar lägga telefonkataloger under benen på sängen, hjälper lite iaf. hoppas han kryar på sig snart

  Svara
 2. Ann-Sofie säger:

  weronica: Jag gjorde det förra förkylningen och borde kanske göra det nu med. Fast lättast om jag byter sida där han sover med huvudet. För svårt att komma åt andra sidan. Dessutom vaknar han ändå med huvudet på andra sidan. Ha ha.Tack för påminnelsen! 🙂

  Svara
 3. Malin säger:

  Ja de blev så, gjorde de själv. Denandra designen som salkert.se gjorde aknade datum, tid och kommentarer för er och så kan jag ju inte ha de. Lite bortkastade pengar men men, man lär sig!

  Svara
 4. Malin säger:

  åh ser att du gör naglar, vad roligt! Om man ändå bodde närmare malmö då så man kunde få gå och göra sina naglar fina!

  Svara
 5. Tora - Viggos mamma säger:

  woho – grattis till gaddarna!Vi väntar fortfarande på Viggos första, Andreas fick tydligen inte sina förän han var 10mån! :O Hoppas INTE att han tar efter pappa – det är ju sååå sött med små bebiständer!kram

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.