Akuten och dålig avslutning på ledigheten

Igår var tanken att jag och barnen skulle ha lite extra tid med varandra. Jag hade sagt till att hoppa inte i soffan! Det har nog aldrig gått in riktigt eller så glöms det efter några minuter. Isak kommer springandes till mig och jag hör Elias gråta och jag ser Elias helt blodig i och runt munnen. Det såg verkligen otäckt ut. Isak sa direkt att det inte var hans fel och att Isak hade hoppat i eller från soffan och slagit huvudet. Har inte fått rätt på om han trillade och slog i huvudet och bet sig i läppen eller slog i hörnan på soffbordet för Isak var visst inte helt hundra hur det gick till då han ändrade sin historia under tiden han berättade. Jag såg direkt att det måste sys. Jag bar in han i badkaret i lite panik men höll mig lugn inför barnen. Och ringde runt lite för Isak ville inte följa med. Till slut kom jag till sans, Isak fick följa med och tog på Isak ytterkläder och svepte filt runt Elias och åkte direkt till akuten i Lund.
Vi gick först lite vilse. Det är så jäkla stort. Kom först till vanliga akuten och blev sen hänvisade till barnakuten. Där tvättade de, en läkare kollade på det. Sen fick han sitta en stund med bedövningssalva och sen var det dags med lokalbedövning och sen blev han sydd. De trodde först att det räckte med ett stygn men så var inte fallet utan han fick 3 stygn. Han var så himla duktig. Mitt hjärta gick verkligen sönder! Det är så fruktansvärt när ens barn skadar sig och det här är det värsta jag varit med om peppar peppar så hoppas jag att jag slipper det fler gånger och barnen såklart.
Men vilda barn som jag har så tvivlar jag väl på att det blir det sista.
Han kommer få ett litet ärr på läppen stackaren men det ser fint ut nu. Dock är han svullen nu med en liten ankläpp.
Barnen fick välja 2 saker var för Isak fick ju vara med. Läkare och sköterskor tyckte Elias var extra duktig så de fick vars en glass också.

image
Kvällen avslutades med pizza och soffmys efter en så tuff dag. <3

6 svar på “Akuten och dålig avslutning på ledigheten

  1. ♥ Sojka ♥ säger:

   Jasså! Du jobbar där! Visste jag inte! Får ringa nästa gång trots att jag såklart hoppas att det inte blir fler ggr! Kram

   Svara
 1. Sofie - Livet på landet med tre små säger:

  Usch, det man fruktar varje gång man hör ena barnet gråta och det andra komma med en förklaring om vad som hände.
  Undrar hur det blir sen när dom är tre som busar!
  Skönt det gick så pass bra som det ändå gjorde…

  Svara
  1. ♥ Sojka ♥ säger:

   Ja det är verkligen skönt att det inte var värre!
   Ja andra gånger har man tänkt att bara det inte är allvarligt så har det liksom inte varit något och så kommer gången när det verkligen är allvar och man blir så chockad!

   Svara
 2. znogge säger:

  Men vilken otur 🙁 Tur att det gick så bra som det gjorde ändå. Men man får verkligen anstränga sig för att hålla sig lugn ibland.

  Svara
  1. ♥ Sojka ♥ säger:

   Ja gud verkligen tur! Ja man blir ju så chockad men konstigt nog så lyckas man ändå koncentrera sig när det väl händer något. Men sen när allt släpper så kommer känslorna och man blir så skör. Men i stunder blir man så stark för sina barn.

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.