2 dagar kvar av 2010

Och snart är vi inne på ett nytt år. =D
Detta året har varit full av händelser. Både bra och dåliga saker. Men det mesta bra! =)
Att jag blev gravid detta året och blev mamma detta året är det största som hänt mig. Men att vi hade ännu en förlust i familjen var ju inte önskat och speciellt inte eftersom jag redan förlorat min mamma förra året. Och detta året var det ett år efter att mamma gått bort. Att få ännu en förlust smärtade hårt och det var min kära morfar. 2 personer som stod mig närmast under början av mitt liv.

Men nästa år ska bli ett bättre år. Jag sa det om 2010 då 2009 var ett av de värsta i mitt liv och det kan jag inte säga om 2010. Så jag önskar bara en fortsättning av 2010 att vi får ett ytterligare bra år. Då jag aldrig fått uppleva att vara mamma tidigare så är det det bästa som hänt mig. =)
Så 2011 här kommer vi med glädje på våra läppar och tänk så mycket Isak kommer växa det året! Wow! =D

Idag märkte jag att vissa bodys i stl 62 såg lite konstiga ut på Isak. För korta i armarna och konstiga i formen då dem är helt sträckta på längden. =) Så idag blir det fram med stl 68. =D Men väntar med att ta fram stl 74 då några plagg fortfarande passar i 62. Speciellt byxor passar bra fortfarande 62. Idag ska jag även försöka tvätta om det finns någon tid och då tvättar jag även alla nya kläder till Isak. =) Skoj!

Igår kväll gick nattningen verkligen super. Nattade Isak kl 21:00 och det tog endast 30 min sen sov han gott. 🙂 Och han somnade utan napp. Verkar som det är det bästa på natten. =)

0 svar på “2 dagar kvar av 2010

  1. ida säger:

    Haha, samma sak här… bort med 62 i bodys och fram med 68…Men konstigt nog kan han ha vissa 56 brallor fortfarande och 68 brallorna är på tok förstora!!

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.