– När man inte har en rubrik… –

…Men har massor att säga. Först det här:

image

Ja ni vet när man bara vill njuta av sina barn. ❤ Elias fick somna i soffan så jag fick lite mer av honom. Isak kämpade till att vara vaken till halv 8 ikväll, så tapper. 😉 hihi. När man jobbar så mycket så vill man vara med de lite till och kanske lite till. Jag älskar att jobba men samtidigt så saknar jag mina barn gudomligt mycket. Samtidigt är det ju så här som det är för de flesta fulltidsjobbande föräldrar. Ja jag har väl varit bortskämd. Så jag är så tacksam att jag fått vara med mina barn så mycket.

M lämnar de på morgonen och jag hämtar. Så jag kan vara i butiken vid 6 tiden ca. Sen hämtar jag barnen och de kramar jag får har jag nog aldrig fått trots att jag alltid oftast iaf har springande barn rakt in i min famn. Men nu är det något annat.

Så vardagarna ser väl ut som en vanlig Svensson men sen jobbar jag även helger. Men denna helgen ska jag jobba lite mindre är det väl tänkt men ja vi får se hur det slutar. 🙂

Men som det ser ut nu är inte hållbart i längden även om jag älskar mitt jobb, mitt företag. Eller ja mina företag får jag väl säga. Så jag skrev på Facebook att vi söker någon service minded person att jobba dagtid på förmiddagen. Det måste vara någon med möjlighet till Nystartsjobb då vi är nyöppnade och för att vi ska kunna driva företaget vidare och kanske anställa fler.

Jag har ju hela ekonomi- och pappersbiten på mig. Jo ja tack och lov för att vi har revisor annars hade man gått under. Galet många samtal som måste göras och mycket måste jag göra samtidigt som jag står i kassan. Ja ni märker att det liksom inte går i längden.

Tack och lov måste jag säga att vi har underbara kunder som förstår. Jag försöker att inte stå med luren i örat hela tiden. 😉 Men ibland är det oundvikligt för när ska jag annars ringa.

Nä ni är det sovadags. Puss på och god natt för nu ska jag snusa på Elias innan jag sluter ögonen. Såklart får han ligga bredvid mig inatt. 🙂

0 svar på “– När man inte har en rubrik… –

 1. sandra - 3 barns mamma säger:

  Tiden är aldrig på ens sida när det kommer till barnen. När man är ifrån dem vill man bara ha dem nära och när man har dem runt sig så önskar man efter mera ork. Inte lätt att vara förälder. Men jag tycker att du är fenominal på att skötta jobb, dig själv, din man och dina barn. Du får gärna ge tips och råd om hur man lyckas med den gjongleriongen 😉

  Hoppas att ni hittar en kanon person till jobbet.
  Ha en fin helg!!!

  Svara
  1. ♥ Sojka ♥ säger:

   Tack snälla! Önskar jag hade några bra tips! Jag bara kör på och kämpar för att få ihop allt just nu. 🙂
   Kram och hoppas du får en fin dag!

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.