– Min Anna Field outfit –

Anna Field 01

På Instagram (sojka.nu) lovade jag att lägga min outfit på Anna Field. <— Igår fick jag hem stövlarna, väskan och klänningen. Och är så otroligt nöjd med mina nya grejer! Jag köpte ju en kappa tidigare som du kan läsa om HÄR. Den gjorde att jag totalt fastnade för Anna Field och det finns så enormt mycket som jag vill ha. Så ska du köpa julklapp åt mig så vill jag ha presentkort till det!

Klänningen finns tyvärr inte i så många storlekar kvar. Men det är bara att kolla på alla andra klänningar eller om du väljer en storlek större om du har det. Klänningen var slut i storlek 40 så jag chansade på en storlek 38 och den satt så himla perfekt. Jag är ju lite mellan storlek 38-40 för att jag är bredaxlad och har breda höfter men man klagar ju inte när man får på sig en 38:a haha.

Anna Field 02

Väskan är jag så otroligt nöjd med. Det känns verkligen att bilderna på Anna Field grejerna motsvarar verkligheten och är så himla bra. Om inte bättre i verkligheten till och med. Väskan är dessutom precis lagom i sin storlek.

Stövlarna tog jag i min storlek 39 och de satt perfekt. Som gjorde för mig. Och så är det mysigt foder på insidan. Love it!

Anna Field 03

Tillbaka till väskan igen. Alla väskorna har dessutom superfina innertyg. Var lite sugen på en annan färg som tex brun för de väskorna hade så galet fint innertyg men man får väl vara lite ytlig här och gå på utsidan haha. Och ursäkta om du blev totalt bländad av mina vinterbleka ben haha!

4 svar på “– Min Anna Field outfit –

  1. Jossan säger:

    Så snyggt!!! Passar dig jättebra och du…jag vinner tävlingen om vitaste benen;) hahahaha.
    Kram Jossan

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.