Ryggsäck, universitet och lyx

Inlägget är i samarbete med Bagasi.

Nu är andra terminen igång och det är mycket läsning i skolan men tack vare träningen så håller jag igång. Det går verkligen i vågor när det gäller att läsa på Universitet och hur tufft det är. Vissa perioder är lättare än andra men en sak har de gemensamt och det är mycket mycket litteratur som man ska beta sig igenom.

När det gäller träningen så flyter det äntligen på bra. Jag variera mellan body pump, spinning, funktionell styrka och att gå på gym. Dock fick jag bakslag igår i form av förkylning som satt sig i halsen så både jag och Isak har varit hemma och kurerat oss idag. Igår orkade jag knappt något plugg och egentligen inte idag heller men måste försöka få lite gjort av studierna idag så det inte blir för jobbigt på hemtentan.

Något som gör mig glad är min nya ryggsäck och den är helt perfekt för mig att ha till skolan. Det finns bra med plats i den och den sitter så bekvämt och skönt. Förra ryggsäcken jag hade fick jag ont i nacken men denna kan jag fylla mer och ändå känns den inte tung. Denna i slitstarkt, hållbart och lyxigt skinn.

Den är även perfekt om jag ska på utflykt med barnen så kan jag lägga ner allt vi behöver. Där är två fack på sidorna för dryck eller kaffetermos. Den har förutom det stora rymliga facket ett litet fack på baksidan och inne i ryggsäcken samt ett fack inne i för en laptop.

Något annat i deras sortiment som är riktigt populärt är deras weekendväska. Alla deras produkter känns verkligen lyxiga och jag har även ett snyggt fodral till min laptop som jag ska visa er någon dag!

Sen får jag låta en weekendbag vara drömmen. 🙂

Jag tycker verkligen det är värt pengarna att något kostar lite mer och är hållbart i flera år. Detta köp och släng samhälle vi har är inte hållbart i längden. Då är det bättre att ta väl hand om det vi redan har!

6 svar på “Ryggsäck, universitet och lyx

  1. Gemma Pesce säger:

    The bag looks stylish and it’s a lovely colour xxx

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.