Att kurera sig och det sorgliga med vikariat!


Ja då inte skulle väl jag komma undan. I måndags bröt värsta förkylningen ut och än sitter den kvar. I hals och näsa så det bränner av bara den. Även tappat nästan hela luktsinnet. 

Igår drack jag en massa ingefära med citron och honung och det har faktiskt hjälp massa i halsen. Känns faktiskt som att det gjort att det underlättat idag på jobb då jag är så irriterad i halsen men jag behövde inte så mycket halstabletter som jag trodde. 

Men inte mycket annat kul att blogga om mer än att jag jobbar och sen är det precis så man orkar med familjelivet att fixa mat och vara mamma. Men jag är positiv och jag har verkligen underbara kollegor vilket gör det så sorgligt när man tänker på att det är ett vikariat. Jag har ju aldrig haft vikariat tidigare utan man har fått sina kollegor och sen har man de. Här känns det så sorgligt att de bara är över sommaren och sen är det bye bye. 

Nä nu ska jag dricka upp min ingefära dricka och kolla ett avsnitt till av Empire och sen blir det nanna kudden ha ha. <3

2 svar på “Att kurera sig och det sorgliga med vikariat!

  1. Znogge säger:

    Det är verkligen nackdelen med vikariat men ibland har man inget val. Vem vet om det kan bli en förlängning?

    Krya på dig!

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.