Blev du den lyckliga vinnaren av en goodiebag hos mig?

Goodiebag 1 ram

Grattis säger jag till dessa 4 lyckliga vinnarna i min tävling!

Måste också varit rekord i deltagandet. 🙂 Därför fick jag även ta hjälp för att välja ut vinnare och för att det ska vara rättvist.

Desirée skriver:

Wow, vilken goodiebag! Skulle gärna vilja vinna för att få skämma bort mig själv och barnen lite granna såhär i höstrusket. Pino är sonens absoluta favorit, min mössgalna dotter känner väl de flesta till vid det här laget *ler*,jag och dottern slåss och fruktstängerna här hemma och glossybox skulle jag otroligt gärna vilja få testa – allt verkar helt enkelt toppen!

Hoppas på tur =)

___

Maria skriver:

Vilken underbar idé och fantastiskt innehåll, vill gärna vara med. Ingen sorglig anledning men möjlighet att glädja alla runt om. Glossyboxen till en fin vän, som väntar smått och behöver skämmas bort, tandborsten till mannen så han får ännu mer pussar, servetterna till min chef som är en hejare på att vika fint, mössan till min dotter som älskar saker att sätta på huvudet, barnböckerna till sonen som vill kunna hela alfabetet nu, fruktstänger och jympapåse till barnens kusin som nyss lärt sig hjula, ett par örhängen var till min mamma och syster som alltid ställer upp och finns nära mina små, armband och ring till svärmor som bor långt bort men ofta skickar hälsningar till sina barnbarn och finns nära ändå, och läppstiftet behåller jag så kanske vi lyckas få till en nummer tre!

___

åhh jag vill vinna en av de lyxiga goodiebagen, för jag är sjukt deppig över att min hälsa satte stopp för att jag kunde komma på ditt me & i party, och för att jag fortfarande ligger hemma med såligt hjärta och inte orkar göra nåt, så jag behöver något upppiggande ;-) Puss
ps. om jag mår bättre nästa vecka ses jag gärna!

___

Sarianne skriver:

Vilken rolig tävling, lite gott och blandad skulle vara roligt att se lite närmre vad påsen innehåller:)

___

Grattis till alla vinnare! Maila mig er adress till info.sojka@gmail.com så skickar jag vinsterna!

0 svar på “Blev du den lyckliga vinnaren av en goodiebag hos mig?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll Up